Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Union Eagle, een hippe elektrische fiets

Union Eagle, een hippe elektrische fiets

De Union Eagle is een hippe elektrische fiets met een compleet andere vormgeving dan normaal. De futuristisch ogende Eagle lijkt met zijn kleine wielen wat op een vouwfiets, maar is dat niet.


De Union Eagle is een hypermoderne elektrische fiets met een uitstekende actieradius en een imponerende turboboost stand.Union fietsen koop je goedkoop online

Met de Union Eagle heb je een opvallende designfiets te pakken. Een ideale fiets voor wie wel een elektrische fiets wil maar geen saai model.

Praktisch is de Union Eagle ook. De elektrische fiets is heel makkelijk aan te passen aan de eigen grootte, ondermeer door een verstelbare stuurpen. Het is een unisex model, wat inhoudt dat er maar één model is voor mannen en vrouwen.

De Union Eagle elektrische fiets beschikt over een 250 W motor, een uitneembare Li-ion-polymeer-accu (36V, 10AH) met een actieradius (bereik) van wel 70 kilometer.Via het LCD-scherm op het stuur kun je kiezen tussen die standen aan ondersteuning plus turboboost. De laatste functie helpt je een helling of een enorme tegenwind te overwinnen.

Verder beschikt de Union Eagle over een heerlijk Selle Royal Tour comfortzadel op een verende zadelpen, een verende voorvork, verlichting via de accu, een AXA-slot, 8 Shimano Alivio versnellingen en nog veel meer luxe en kwaliteit.
-->