Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Pick-Up transportfiets

Sparta Pick-Up transportfiets

De Sparta Pick-Up is een transportfiets waar je graag op gezien wil worden.


Sparta heeft het klassieke transportfiets-uiterlijk nog stoerder weten te maken.

De Sparta Pick-Up straalt kracht uit. Zelfs als hij in een lichte kleur gespoten is. Sparta heeft de basis van de oer-Hollandse transportfiets in ere gehouden, maar er een moderne fiets van gemaakt. Dat het een moderne transportfiets is valt vooral op bij het damesmodel. Het herenmodel is met zijn dubbele stang wat klassieker en wordt bovendien in wat meer ingetogen kleuren geleverd.

Kijk hier voor alle versies en hun laagste prijsDat de Sparta Pick-Up een moderne fiets is blijkt onder meer uit de batterij-verlichting en de versnellingen op enkele modellen. Je hebt de keuze uit 0, 3 of 7 versnellingen. Het betreft dan respectievelijk de Sparta Pick-up RN, de Sparta Pick-up RN3 en de Sparta Pick-up RN7.

Maar versnellingen of niet, de Sparta Pick-up blijft een echte transportfiets. Met een ijzersterk frame, een flinke voordrager waarop een krat of tas gezet kan worden,  een stevige dubbelpoot-standaard en stuurblokkering (zodat de fiets beladen ook stevig staat). De achterdrager is optioneel.

De Sparta Pick-Up is er ook als de elektrische Sparta Pick-Up Electric.
-->