Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego Avantgard. Goede voordelige schoolfiets

Montego Avantgard. Goede voordelige schoolfiets

De Montego Avantgard is een heel goede maar ook opvallend voordelige schoolfiets.


Het is een stevige herenfiets of damesfiets met 3 versnellingen, een naafdynamo, een bagagedrager voor de schooltas en een dichte kettingkast.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

Een prima fiets om je zoon of dochter naar school te laten gaan. Met een sterk maar licht aluminium frame, en veilig door goede inwendige remmen en een gesloten kettingkast.

Comfortabel is de Montego Avantgard ook, met z'n drie Shimano Nexus versnellingen en zijn naafdynamo zonder rolweerstand.

De Montego Avantgard wordt geleverd als herenfiets en damesfiets in diverse kleuren en framematen. De Montego Avantgard is een ideale schoolfiets maar kan natuurlijk net zo goed door tieners en volwassenen gebruikt worden om de stad mee in te gaan of om een fietstochtje mee te maken.

Het is gewoon een degelijke, goede maar goedkope stadsfiets van Hollands fabrikaat.

Op het moment van schrijven wordt het nieuwste model van de Montego Avantgard onder de 400 euro aangeboden. Oudere modellen waren op dat moment tegen nog veel lagere prijzen te koop.
-->