Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope crosshybride: Ideal Crossmo

Goedkope crosshybride: Ideal Crossmo

De Ideal Crossmo is een crosshybride. Dat is een soort ATB/mountainbike maar dan met 28 inch wielen en smallere banden.


Dit maakt de crosshybride minder geschikt voor mul zand maar veel beter geschikt voor hard rijden op de weg. Een crosshybride is dus een hybride van een ATB met een racefiets.

Op asfalt heeft de crosshybride met zijn dunne banden veel minder weerstand dan een ATB waardoor je veel harder kan met dezelfde trapkracht. Ook hebben veel crosshybrides, waaronder de Ideal Crossmo, een verende voorvork zodat ze op de weg comfortabeler rijden.

De Ideal Crossmo is zo'n crosshybride. Door zijn lage prijs is hij erg geschikt voor beginners of voor mensen die hem niet zo heel vaak gebruiken. Het grote voordeel van de Ideal Crossmo crosshybride is dat je hem als mountainbike en als racefiets kunt gebruiken.

Kijk hier voor alle Ideal fietsen en hun lage prijs

De Ideal Crossmo wordt geleverd in verschillende maten en in modellen voor dames en heren. De fiets is voorzien van Shimano Altus 21-speed versnellingen, een Alloy 7005 T4 frame, Miranda alloy V-brakes en extra stevige aluminium dubbelwandige velgen.

Ideal Crossmo 10 crosshybride
Er is ook een luxer model van deze crosshybride, de Ideal Crossmo 10, die is voorzien van Shimano 21 speed Acera versnellingen, Shimano V-brakes en meer onderdelen van topkwaliteit.

Ideal Crossmo 11 crosshybride
Topmodel uit de serie is de Crossmo 11 met AL6061-T4/T6 cross-trekking frame, 24 Simano Acera versnellingen en RST 777-T voorvering.
-->