Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Medeo Innergy

Gazelle Medeo Innergy

De Gazelle Medeo Innergy is een sportieve Gazelle elektrische fiets.


Ook zonder trapondersteuning is de Gazelle Medeo erg populair, maar we kijken hier naar de elektrische Innergy versies.


De kwaliteit van het Nederlandse fietsenmerk Gazelle staat buiten kijf. Met de Gazelle Medeo Innergy weet je zeker dat je een uitstekende elektrische fiets koopt. Maar wat heeft deze allemaal te bieden?

De Gazelle Medeo Innergy is er in twee versies. Waarvan er slechts één als herenmodel beschikbaar is.

Gazelle Medeo Excellent Innergy
Dat model is de Gazelle Medeo Excellent Innergy. Deze versie is beschikbaar in twee framehoogstes voor heren (52, 57) en drie voor dames (49, 53, 57). De Excellent kent ook de meeste versnellingen van de twee, namelijk 27 versnellingen.

De Gazelle Medeo Excellent Innergy is afgemonteerd met de kwalitatief zeer sterke Shimano Deore en LX onderdelen. Voorvork en zadelpen zijn verend, en de fiets beschikt voor en achter over rollerbrakes. Een comfortabel Selle Royal Coast RVL Special zadel, de verstelbare leren handvatten, de in het frame verwerkte FenderVision koplamp met dagrijverlichting, alles aan deze elektrische fiets straalt klasse en luxe uit.

Ook het elektrische gedeelte is puik in orde. Bij aankoop kun je kiezen tussen drie accu's, met een maximale actieradius van 75, 90 of 120 kilometer. Zo kun je op de aanschafprijs besparen als je geen echt lange tochten wilt gaan maken.

Gazelle Medeo Xtra Innergy
De Gazelle Medeo Xtra Innergy is iets minder luxe uitgevoerd en daardoor wat goedkoper. Op de adviesprijs scheelt dat 300 euro, maar op internet, waar de fiets goedkoper wordt aangeboden neemt dat verschil af (kijk bij bovenstaande aanbieders voor de actuele prijzen).

De Gazelle Medeo Xtra Innergy heeft 24 versnellingen in plaats van 27, een wat goedkoper zadel, een iets mindere afmontage (met naast Deore ook Shimano Alivio), en de Xtra Innergy is dus alleen als damesmodel leverbaar.
-->