Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Fuente

Gazelle Fuente

De Gazelle Fuente is een echte hybride, een mix van een praktische comfortabele stadsfiets en een snelle sportieve sportfiets.


De Gazelle Fuente is een echte lichtgewicht, maar dan hebben we niet over de prestaties en luxe maar over de geringe 16,6 kilo die deze hybride fiets op de weegschaal brengt.

De Gazelle Fuente is als een raspaard die bereden wil worden. Deze sportieve fiets vraagt om lange fietstochten. En die kilometers zijn geen straf, met z'n 24 of 27 versnellingen, multigrip stuur en comfortabele zadel tik je de kilometers fluitend weg.

Gazelle Fuente Pure

Gazelle brengt de Fuente in drie versies. De Gazelle Fuente Pure is daarvan de basis versie. Dit model beschikt over 24 versnellingen (Shimano Acera/Alivio), batterijverlichting (zowel voor als achter), een aluminium bagagedrager met tasafhouders, een Selle Royal Nuvola RVL zadel en een AXA Defender ringslot.

Gazelle Fuente Xtra
De Gazelle Fuente Xtra is wat duurder dan de Pure en brengt biedt die meerprijs een verende voorvork, wat betere verlichting en een ander (donkerder) kleurtje. Het belangrijkste is de voorvork, die geeft meer comfort voor de meerprijs van 150 euro (adviesprijs).

Gazelle Fuente Trekking
Meest luxe model van de Gazelle Fuente serie is de Fuente Trekking. Deze biedt 27 versnellingen, afmontage met duurdere onderdelen (Shimano Deore/LX) en het wat betere andere onderdelen. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan.

Kijk bij de beste aanbieders voor de laagste actuele winkelprijzen
-->