Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Eclipse uitgeroepen tot beste fiets

Gazelle Eclipse uitgeroepen tot beste fiets

De Gazelle Eclipse Limited Edition is door een deskundige vakjury uitgeroepen tot de beste fiets van het jaar.


Deze opvolger van de succesvolle Gazelle Montreux is heel mooi afgewerkt met opvallende kleuraccenten en tot in de perfectie weggewerkte moertjes en schroefjes.

Let op: Dit betreft de Fiets van het Jaar 2011. Kijk voor meer recente verkiezingen en testuitslagen bij het overzicht van fietsen testen op de website TestResults.nl.


Gazelle Eclipse Limited Edition

De achterdrager van de Gazelle Eclipse Limited Edition is met het spatbord weggewerkt en de FenderVision koplamp (met in hoogte verstelbare lichtbundel) is in het spatbord geïntegreerd.

Ook het zeer slanke frame met hydroformed buis is hoogwaardig afgewerkt. Zelden is er zo veel aandacht aan het design van een fiets besteed als bij de Gazelle Eclipse.

Maar dat betekent niet dat de techniek minder is. Integendeel, de Gazelle Eclipse Limited Edition is uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen zoals een onderhoudsarme en geluidloeze naafdynamo, 8 premium Shimano Nexus versnellingen, rollerbrakes voor en achter, verende voorvork, verende zadelpen en Rodi VR 19 velgen.

Comfortabel, luxe. uitgebreid en kwalitatief uitstekend, de Gazelle Eclipse is het allemaal. Terecht gekozen tot de Fiets van het jaar 2011.

Kijk bij de beste aanbieders voor meer specificaties en de laagste prijs voor de Gazelle Eclipse
-->