Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Chamonix. Aanbiedingen van alle modellen

Gazelle Chamonix. Aanbiedingen van alle modellen

De Gazelle Chamonix is een mooie stevige allround fiets van Gazelle die in vele versie te koop is. Zowel als e-bike als gewone fiets. Als stadsfiets en (in een versie met 27 versnellingen) als toerfiets.


Hier kijken we naar de verschillende versies van de Gazelle Chamonix en hun kenmerken.

Aanbiedingen Gazelle Chamonix fietsen

Kijk bij de aanbiedingen van Gazelle fietsen voor al deze fietsen met hoge korting. Zelfs op de nieuwste modellen wordt online soms wel honderden euro's korting gegeven.

Maar wat voor fietsen vinden we in de Gazelle Chamonix serie? Hieronder de meest populaire modellen.

Gazelle Chamonix C7

De basisversie van de Gazelle Chamonix.  Een voor Gazelle begrippen goedkope stadsfiets met zeven versnellingen. Door zijn ruime keuze uit versnellingen, verende voorvork en verende zadelpen is dit niet alleen een fiets voor gebruik in stad en dorp, maar is de Gazelle Chamonix C7 voor langere recreatieve fietstochten en dagelijkse tochten naar werk of school over langere afstanden.

Gazelle Chamonix C7 fiets


De gesloten kettingkast maakt de fiets extra onderhoudsarm. Zoals alle Gazelle Chamonix modellen is deze fiets compleet uitgerust, veilig en van prima kwaliteit. Deze stadsfiets is verkrijgbaar als herenfiets en als damesfiets.

Gazelle Chamonix C8

Het is maar een kleine stap van de C7 naar de C8. De C8 beschikt over een Shimano Nexus 8 Premium versnellingsnaaf met 8 versnellingen. De adviesprijs ligt 100 euro hoger.

Gazelle Chamonix S27

Met zijn 27 versnellingen kun je deze versie van de Gazelle Chamonix geen stadsfiets meer noemen. Gazelle spreekt zelf dan ook over een hybride stadsfiets. Het derailleur versnellingssysteem maakt deze Gazelle fiets ideaal voor het maken van fietstochten en voor wie dagelijks grotere afstanden moet afleggen. Bijvoorbeeld naar school of werk.Een ander groot verschil met de C7 en C8 is de open kettingkast waarover de Gazelle Chamonix S27 beschikt.

Gazelle Chamonix T27

De T27 is een variant op de Chamonix S27 die beschikt over een Easyfit bagagedrager die het bevestigen van een kinderzitje mogelijk maakt. Een Thule Yepp Nexxt zitje kan je op zo'n bagagedrager razendsnel bevestigen.

Gazelle Chamonix T10 HMB e-bike

De Chamonix T10 HMB is de e-bike versie van deze populaire Gazelle fiets. Deze elektrische fiets is de winnaar van de AD Fietstest in zijn klasse. Zoals de naam al aangeeft beschikt deze elektrische hybride over 10 versnellingen. De aandrijving wordt verzorgd door een Bosch middenmotor en de kettingkast is gesloten. 

Kijk bij de aanbiedingen voor alle prijzen (met zeer hoge korting) van al deze, en andere, Gazelle Chamonix fietsen.

Zie ook: Meer tips hybride fietsen
-->