Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Transport

Cortina Transport


Het Nederlandse fietsenmerk Cortina heeft vele transportfietsen in het assortiment. Met name de Cortina Transport is een erg populaire transportfiets.

Je ziet de fietsen uit de Cortina Transport serie vaak rijden. Het zijn stoere retro transportfietsen met een modern tintje. Dat moderne zie in oog opslag aan de trendy kleuren als lichtblauw of roze waarin sommige modellen verkrijgbaar zijn, maar ook aan moderne technieken als led-verlichting en versnellingen.

Als koper heb je veel keuze als je een Cortina Transport fiets wilt aanschaffen. Cortina levert de Transport in vele variaties. Je kunt kiezen voor een transportfiets met terugtraprem of een transportfiets met handremmen. Je hebt de keuze tussen geen versnellingen, drie versnellingen of zeven versnellingen, en er zijn vele kleuren beschikbaar.
Standaard op de Cortina Transport zijn het aluminium oversized frame, de sterke voordrager, de dubbele fietsstandaard, de retro kettingkast met doek en de Shimano stuurvergrendelaar. Verder kun je naar eigen smaak een model van de Cortina Transport uitkiezen.

Je hebt bijvoorbeeld de zeer complete Cortina Transport U4 Luxe N7 die is voorzien van het nodige leder en een voordrager met houten platen. Maar je hebt ook de Cortina Transport U4 RN met handremmen en geen versnellingen.

Speciale modellen zijn de transportfietsen uit de Cortina Transport U4 Mini serie. Dit zijn wat kleinere fietsen, speciaal geschikt voor schoolgaande meiden en jongens.
-->