Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste goedkope transportfietsen

Beste goedkope transportfietsen

Er zijn heel mooie transportfietsen voor heel weinig geld te koop. Je moet alleen even zoeken. Dat zoekwerk hebben wij voor je gedaan en presenteren je hier de top 3 van beste goedkope transportfietsen.

Pointer Comfort Transport
Pointer is een Nederlands fietsenmerk dat goedkope fietsen maakt met een hoge kwaliteit en veel luxe. De Pointer Comfort Transport voldoet zeker aan dat kenmerk. Deze transportfiets is leverbaar in een versie met terugtraprem en een versie met 2 versnellingen.


Het schakelen met deze laatste versie gaat op een heel makkelijke manier. Je beweegt de pedalen even naar achteren en de fiets schakelt een versnelling hoger of lager. Bijkomend voordeel, je hebt geen versnellingskabels op deze Pointer transportfiets.

Ook verder is de Pointer Comfort Transport een echte transportfiets. Met een lederlook zadel, lederlook handvaten, dingdong-bel en natuurlijk een stevige voordrager. Ook een fietsslot is aanwezig op deze complete transportfiets die al voor 315 euro wordt aangeboden.
Actuele laagste winkelprijs en meer informatie

Puch Surfer
De Puch Surfer is een moderne versie van de transportfiets. Het is een mix van een cruiser met de klassieke transportfiets. De Puch Surfer heeft een stalen frame met een heel speciale vormgeving. Dat geeft deze fiets een heel modern hip uiterlijk.


De Puch Surfer heeft echter ook kenmerken van een transportfiets. Natuurlijk door zijn voordrager, maar ook door de terugtraprem en door het ontbreken van de versnellingen.

De Puch Surfer werd op het moment van schrijven voor slecht 265 euro aangeboden.
Actuele laagste winkelprijs en meer informatie

Vogue Lifter
De Vogue Lifter is weer een heel klassieke transportfiets. De Voge Lifter beschikt over een zeer sterke voordrager, een comfortabel geveerd zacht zadel, dubbele fietsstandaard en een gesloten kettingkast. Het is een transportfiets die zo uit opa's tijd lijkt weggereden.


 Met een prijs van circa 340 euro is de Vogue Lifter transportfiets heel scherp geprijsd.
Actuele laagste winkelprijs en meer informatie
-->