Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Wat biedt de Van Speijk transportfiets voor 249 euro?

Wat biedt de Van Speijk transportfiets voor 249 euro?


Voor slechts 249 euro wordt de Van Speijk No 887 transportfiets aangeboden. Dat is weinig geld, maar wat krijg je ervoor?

In ieder geval een extreem stevige fiets. De Van Speijk No 887 transportfiets beschikt over een zeer robuust stalen frame met een extra stang, extra dikke banden, een zeer stevige voordrager, aluminium dubbelwandige velgen en een sterk klassiek stuur. Ondanks deze solide bouw fiets de Speijk transportfiets heel licht en stuurt hij soepel.

Het design van deze Van Speijk transportfiets oogt zeer klassiek. Als een opoefiets, met z'n gesloten kettingkast, lakdoek, zwart zadel en zwarte handsvatten. Toch bevat de Van Speijk No 887 transportfiets ook moderne gemakken als batterijverlichting achter, een ART goedgekeurd AXA Solid fietsslot en een comfortabel zadel van Selle.


Maar biedt de Van Speijk No 887 dan echt alles voor zo'n superlage prijs? Nee, natuurlijk zijn er ook beperkingen. Versnellingen heeft deze transportfiets niet, en evenmin zijn er handremmen. Je moet het met een terugtraprem doen.

Op de Van Speijk transportfiets wordt goede garantie gegeven. 10 jaar op het frame en 2 jaar op de onderdelen. Alle Van Speijk fietsen worden exclusief door Wehkamp aangeboden.

Kijk in de Wehkamp fietsenwinkel voor de Van Speijk modellen en hun prijs
-->