Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta E Motion elektrische fietsen

Sparta E Motion elektrische fietsen

Sparta heeft vele elektrische fietsen in het assortiment. De Sparta E Motion serie is daarvan het best betaalbaar.De Sparta E-Motion elektrische fietsen beschikken over een uitneembare accu. handig, maar niet heel bijzonder. Wel opmerkelijk is de Power Assist Module. Deze biedt dat een snelheid van 6 kilometer per uur automatische aandrijving. Met andere woorden, de fiets  rijdt bij die lage snelheid zelf, wat handig is bij het in en uitparkeren. Deze zelfde functie geeft tijdens het (harder) rijden een power boost. Dit betekent extra trapondersteuning bij een brug, dijk of ander klimmetje ongeacht de ondersteuning waarvoor op dat moment gekozen is.

Sparta E Motion C1
Het basismodel van de Sparta E Motion serie is de C1. Deze is achter - zoals je van Sparta mag verwachten - al zeer compleet met V-brakes voor en rollerbrake achter, een verende voorvork, 3 Shimano Nexus versnellingen en een ART goedgekeurd slot.

Sparta E Motion C2
De iets duurdere C2 beschikt over niet minder dan 5 standaard standen voor trapondersteuning. De E Motion C werkt met een speedsensor die het ronddraaien van de pedalen registreert.

Bij de Sparta E Motion C2 kun je over acht versnellingen beschikken en de elektrische fiets heeft een verende zadelpen.

Sparta E Motion CS2
De E Motion CS2 is het sportmodel uit de serie. Deze biedt niet minder dan 24 versnellingen. Het is een comfortabel rijdende fiets met een verende voorvork en een verende zadelpen. Zoals bij alle Sparta E Motion modellen kun je de accu uitnemen om deze bij een standaard stopcontact op te laden.

Hier vind u alle specificaties en de laagste verkoopprijzen
-->