Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Amazone moederfietsen

Sparta Amazone moederfietsenDe Sparta Amazone is de moederfiets van Sparta. De bekende Sparta kwaliteit voor weinig geld. De Sparta Amazone wordt al onder de 600 euro aangeboden. Inclusief voorzitje, achterzitje en windscherm!

Sparta Amazone Classic
Voor die scherpe prijs heb je een Sparta Amazone Classic. Dit is zoals de naam al doet vermoeden de basis-versie van de Amazone, maar bij Sparta is een basismodel ook al heel compleet en voorzien van onderdelen van topkwaliteit. 

Iedere Sparta Amazone is een echte moederfiets. Dat betekent een ruime lage instap, een stuuruitslagbegrenzer, een tweebeens fietsstandaard en een sterk frame.

Bij de classic komen daar nog eens een voorzitje, achterzitje en een windscherm bij. Verder rollerbrakes voor en achter, een automatisch achterlicht, een met foam bekleed stuur en die Shimano Nexus versnellingen.

Sparta Amazone Dynamic
De Sparta Amazone Dynamic is een variant met een meer trendy uitstraling, onder andere door het kleurenpatroon.


De Amazone Dynamic heeft geen drie maar zeven versnellingen. Handig zijn de opstapjes aan de zijkant die het op- en afstappen door de kinderen een stuk gemakkelijker maken.

Sparta Amazone Trend
Derde model uit de Amazone Dynamic serie is de Sparta Amazone Trendy. Deze moederfiets doet haar naam aan. ondermeer danzij de kinderzitjes en de windschermen die in bijpassende designs te koop zijn.

Evenals de Amazone Dynamic beschikt de Sparta Amazone Trendy over zeven versnellingen.

Beste koop van de drie blijft echter de Sparta Amazone Classic. Dit is duidelijk de goedkoopste van de drie en wordt bovendien geleverd met kinderzitjes en windscherm (via de link hieronder). Alleen wie persé zeven versnellingen wil doet er verstandig aan voor één van de andere te kiezen.

Kijk hier voor meer informatie en de goedkoopste prijzen.
-->