Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Amazone moederfietsen

Sparta Amazone moederfietsen

Sparta moederfiets


De Sparta Amazone is de moederfiets van Sparta. Tegenwoordig wordt deze Sparta moederfiets onder de naam Sparta Amazone 4-Life verkocht. Het is namelijk naast een moederfiets ook een prima damesfiets (daarover later meer). Onder de naam Sparta Amazon 4-Life F7e Smart is deze Sparta moederfiets ook als e-bike te koop, dat is een goede elektrische moederfiets.

Een veilige moederfiets

De Sparta Amazone moederfietsen hebben de handige en veilige voorzieningen om je kinderen goed en veilig te vervoeren. Bijvoorbeeld een tweebenige fietsstandaard zodat de fiets niet valt als je afstapt of als je de kinderen van de fiets wil halen. Ook de stuurblokkering helpt daarbij, deze voorkomt dat het wiel daarbij draait waardoor de fiets onstabiel wordt en valt.

Ook een jasbeschermer en een dichte kettingkast dragen bij aan een veilige moederfiets. Deze zijn dan ook aanwezig op de Sparta Amazone moederfietsen.

Zeven versnellingen zorgen er voor dat je ook als je zwaar beladen bent met kinderen en boodschappen altijd het juiste verzet kunt kiezen. De fiets heeft de ruimte om kinderzitjes voor en achter makkelijk en veilig te monteren.

Moederfiets en stadsfiets dankzij een verwisselbare stuurpen

Uniek aan deze Sparta moederfiets is de verwisselbare stuurpen. Voor de Sparta Amazone 4-Life en de elektrische Sparta Amazone 4-Life F7e Smart zijn twee stuurpennen beschikbaar. Met de stuurpen voor de moederfiets creëer je extra ruimte voor een voorzitje. Gebruik je geen voorzitje dan zet je de stadsfiets stuurpen er op.

Sparta moederfiets stadsfiets

Een andere unieke eigenschap van de Sparta Amazone moederfiets is de bagagedrager verlenger. Deze bagagedrager zorgt voor meer ruimte voor een achterzitje plus fietstas. Dit is één van de praktische eigenschappen van de Sparta Amazone moederfiets.Onderwerp:
De Sparta Amazone is de moederfiets van Sparta. De Sparta Amazone 4-Life is de gewone versie (aan te passen tot stadsfiets), daarnaast is er een Sparta Amazone 4-Life ebike, een elektrische moederfiets.
-->