Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sensa Mountainbikes

Sensa Mountainbikes


Sensa mountainbikes zijn uitstekende mountainbikes van Nederlands fabricaat. De Sensa mountianbikes zijn met zorg samengesteld en handgemaakt. Deze Sensa fietsen worden na bestelling speciaal voor je in elkaar gezet.

Sensa is een Nederlands fietsenmerk. het is een merk van de fietsenfabriek Intersens uit Almelo dat ook de fietsmerken Intersens en Target voert. Sensa is het topmerk van Intersens. Onder de merknaam Sensa worden vooral veel mountainbikes verkocht.

Hier vind je de Sensa mountainbikes tegen de laagste prijs.

Hier vind je de Sensa aanbiedingen van de beste online fietsenwinkels in Nederland die Sensa mountainbikes en andere Sensa fietsen aanbieden.

Sensa Merano Special
Sensa mountainbikes zijn kwalitatief uitstekende mountainbikes met de Sensa Merano Special als topper. De mountainbike van hoge kwaliteit beschikt over een  superlicht Y-9 Alloy Triple Butted frame waarop alleen onderdelen van topkwaliteit zijn aangebracht.

Op de mountainbike treffen we bijvoorbeeld aan: 20 versnellingen, volledige Shimano XT onderdelenpakket, Magura HS-33 remmen, Rockshox Recon Gold TK Solo Air + Remote LockOut verende voorvork, een Selle Italia XR XC zadel, Schwalbe Racing Ralph 2.1 EVO banden en Supra MA25 velgen, Supra Speed Line zadelpen, stuur en stuurpen.

Het geheel weegt nog geen 11 kilo.

Sensa Livigno Special 
Ook de Sensa Livigno Special is een top mountainbike die is opgebouwd rond een Alu 7005 Hydroformed Triple Butted frame en een volldig Shimano XT onderdelenpakket. Deze uitstekende mountainbike is iets zwaarder dan de Sensa Merano.

Sensa Catena V Brake Special
En het assortiment van Sensa bevat nog ook goedkopere mountainbikes. De verkooptopper is de Sensa Catena V Brake Special die onder de 600 euro wordt aangeboden. Deze mountainbike is ondermeer afgemonteerd met Shimano Deore en Shimano XT onderdelen. De Sensa Catena V Brake Special heeft 27 versnellingen en hetzelfde frame als de Livigno. Ook de Sensa Catena V Brake Special wordt na bestelling speciaal voor je gemaakt.

Andere Sensa mountainbikes
En zo omvat het assortiment van Sensa nog meer kwalitatief sterke mountainbikes waarvan we de Sensa Catena Disc Special, de Sensa HS Special, de Sensa Collina V24 Special, Sensa Sella Special 2011 en de Sensa Collina V27 Special nog even willen vermelden.

Zie ook: Goede mountainbikes


Onderwerpen:
Sensa mountainbikes. Sensa MTB, ATB, Sensa mountainbike.
-->