Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pointer E.forta elektrische fiets

Pointer E.forta elektrische fiets

Wilt u een goede betrouwbare elektrische fiets, maar wilt u er niet de volle prijs voor betalen. Kijk dan eens naar de Pointer E.forta.


Pointer is een degelijk Nederlands fietsenmerk dat zijn fietsen goedkoper aanbiedt dan bekendere merken als Gazelle, Batavus en Sparta.

Dat betekent dat u een paar honderd euro in uw zak kunt houden en toch een kwalitatief prima fiets koopt. De elektrische Pointer E.forta is zo'n prima fiets. Hij kost circa 1.300 euro.

Kijk bij de aanbiedingen voor alle specificaties en de laagste actuele prijs
.

De Pointer E.forta is een degelijke elektrische fiets zonder al te veel poespas. Deze Pointer elektrische fiets is voorzien van een Li-ION accu die uitneembaar is, zodat je hem overal en in ieder stopcontact kunt opladen. Het bereik van deze accu loopt wel op tot 90 kilometer.

De motor van de Pointer elektrische fiets is onopvallend weggewerkt in de voornaaf.

Ook op andere punten is de Pointer E.forta een degelijke comfortabele elektrische fiets. Het aluminium frame is voorzien van zowel voorvering als zadelvering. U heeft 3 versnellingen tot uw beschikking, maar kunt ook kiezen voor een duurder model met 7 versnellingen

Remmen kan via een extra sterke V-brake vóór en rollerbrakes achter. Ook de velgen zijn extra sterk, deze zijn val aluminium en dubbelwandig.

Als de fiets bij bovenstaand adres (link) online wordt besteld wordt de Pointer E.forta netjes volledig gemonteerd geleverd.
-->