Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego Avantgard

Montego Avantgard

Op zoek naar een goede degelijke stadsfiets? En hoeft dat er niet persé één van een A-merk te zijn? Kijk dan eens naar de Montego Avantgard.


De Montego Avantgard is een stadsfiets met 3 versnellingen en de nodige extra's.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

Zo bevat deze voordelige stadsfiets een naafdynamo, een goedgekeurd fietsslot en een dichte kettingkast. Het frame en de velgen zijn van licht aluminium met een stevige bagagedrager voor de koffer of een schooltas.

Het uiterlijk van de Montego Avantgard zou je licht klassiek kunnen noemen. De Avantgard heeft een retro uitstraling maar die ligt er niet zo dik bovenop als bij een omafiets. Hoe de fiets toont hangt ook erg af van de kleur die gekozen wordt. Het damesmodel van de Montego Avantgard is beschikbaar in het paars en zacht grijs. De heren kunnen kiezen uit zwart en blauw.

Montego is een Nederlands fietsenmerk dat heel goede degelijke fietsen maakt. De prijzen van deze fietsen liggen veel lager dan die van vergelijkbare fietsen van merken als Batavus en Gazelle.
-->