Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » GMG Yepp en Tipp fietszitjes

GMG Yepp en Tipp fietszitjes

Naast marktleider Bobike is GMG een grote aanbieder van fietszitjes. GMG levert voorzitjes en achterzitjes van hoge kwaliteit die zijn goedgekeurd volgens de strengsye Europese veiligheidsnormen.


Ook hebben alle GMG fietszitjes het TNO kwaliteitslabel. GMG is een producent van fietsstoeltjes die de veiligheid boven alles stelt en zo een heel goede naam heeft opgebouwd.

GMG Yepp
De GMG Yepp serie zijn de meest bekende fietszitjes van GMG. Deze serie betaat uit zowel voorzitjes als achterzitjes.


De GMG Yepp Mini is voor bevestiging op het stuur. De GMG Yepp Maxi op de zadelbuis en de GMG Maxi Easyfit op de bagagedrager. Indien uw fiets over een Easyfit-window beschikt (steeds meer fietsfabrikanten plaatsen deze op hun moederfietsen) kan het GMG Yepp Maxi Easyfit fietszitje binnen een minuut op de fiets geplaatst worden. Het is dan een kwestie van klikken. Is de fiets niet voorzien van een Easyfit-window dan moet er eerst een Easyfit drager op de bagagedrager geplaatst worden.


GMG Tipp
Dat geldt ook voor de tweede serie, De GMG Tipp. Dit is een nieuwe reeks voorzitjes en achterzitjes die pas sinds kort beschikbaar is. De serie fietszitjes bestaat uit een voorzitje (Tipp Mini), een achterzitje (Tipp Maxi), een Tipp windscherm en een Tipp slaaprol.

De GMG Tipp Maxi is er in twee modellen. De eerste is een versie die op de zadelbuis gemonteerd kan worden en er is een versie voor directe montage op de bagagedrager.

Hier vind u de beste en goedkoopste aanbieders van GMG fietsstoeltjes
-->