Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Basic omafietsen

Gazelle Basic omafietsen


De Gazelle Basic serie is een reeks oma-fietsen van hoge kwaliteit. Gazelle biedt de keuze uit diverse kleuren en meerdere uitvoeringen. Zo heb je de Gazelle Basic met en zonder terugtraprem, met handrem en met terugtraprem en met verschillende soorten dynamo's.

Hieronder vind je beschrijvingen van de verschillende Gazelle Basic omafietsen.
Kijk hier voor de laagste winkelprijzen.


Gazelle Basic RN
De Gazelle Basic RN is de meest basic Basic. Deze uitvoering van de Gazelle Basic omafiets is een echte klassieke omafiets met terugtraprem, klapstandaard en zonder versnellingen.

Zoals alle Gazelle Basic omafiets modellen is dit echte retro fiets met een lakdoek kettingkast en jasbeschermers. De Gazelle omafietsen zijn rijk uitgerust met batterijverlichting en een AXA Solid ringslot.

Gazelle Basic RT
De Gazelle Basic RT is een versie van de Gazelle Basic omafiets die wel is voorzien van handremmen. Dit naast de terugtraprem die ook op dit model aanwezig is.

Een ander verschil met de goedkoopste Gazelle Basic is dat deze omafiets over een naafdynamo beschikt.Gazelle Basic R3T
Wil je versnellingen op je omafiets? Dan is de Gazelle Basic R3T het geschikte model. Deze Gazelle omafiets is gelijk aan de Basic RT maart voegt daar drie versnellingen aan toe.

Alle Gazelle basic omafietsen zijn beschikbaar in klassiek zwart maar ook in meer trendy kleuren als olifant grijs, Rembrandt wit, wild roze en whispering blue (lichtblauw).

Zie ook: Meer omafietsen
-->