Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Drie heel goedkope mountainbikes

Drie heel goedkope mountainbikes

Wij kijken hier naar drie zeer goedkope mountainbikes, de Avenue Tornado, de MGI Kilimanjaro en de Montana Single Disc. De prijzen lopen uiteen van 127 tot 179 euro. Heel weinig geld voor goede mountainbikes met goede onderdelen.

Avenue Tornado (127,75 euro)
De Avenue Tornado is een fiets waarvan je afvraagt hoe ze hem in hemelsnaam voor zo weinig geld kunnen leveren. De adviesprijs bedraagt 365 euro. Dat is al laag, maar de laagste winkelprijs staat op 127,75 euro (op het moment van schrijven).


Deze zeer goedkope mountainbike is voorzien van Shimano Altus onderdelen en versnellingen. 21 versnellingen heeft deze goedkope mountainbike, te bedienen via shifters op het stuur.

Op de remmen zitten extra bekrachtigers zodat een beheerste remstop beter mogelijk is. De fiets is gebouwd rond een stevig Y-frame met een goede laklaag zodat de Avenue Tornado mountainbike niet snel zal gaan roesten.
Meer informatie / Laagste prijs


MGI Kilimanjaro (164,50 euro)
Ook de MGI Kilimanjaro mountainbike biedt heel veel waar voor weinig geld. Deze mountainbike heeft een heel stijf aluminium frame dat is voorzien van een sterke laklaag. De 21 versnellingen zijn van 21 Shimano Altus versnellingen. Via een V-brake en veilige velgremmen er er gedoseerd worden geremd.De MGI Kilimanjaro mountainbike zal je niet snel in de steek laten. Het is een goede goedkope mountainbike voor heel weinig geld. Vooral interessant voor wie met het mountainbiken kennis wil maken.
Meer informatie / Laagste prijs


Montana Single Disc (179 euro)
De Montana Single Disc is een goedkope mountainbike met Hi-Tensile frame en vering voor en achter. Deze voordelige mountainbike beschikt over21 versnellingen Shimano Tourney met Revoshift verstellers. Schijfrem voor en V-brake achter en 26 inch aluminium velgen.De Montana Single Disc is een mountainbike met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding.
Meer informatie / Laagste prijs
-->