Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » De beste toerfietsen volgens de ANWB

De beste toerfietsen volgens de ANWB

De ANWB heeft tien van de belangrijkste toerfietsen getest. Vier daarvan scoorden met het predikaat "goed" het best in deze fietsentest. Hier alle informatie over deze fietsen.

De waardering "goed" in deze fietsentest  ging naar de Gazelle Fuenta Xtra, de Sensa Campagna, de Montego Voyager en de Puch Country Plus.

Dit betreft een test van toerfietsen van enkele jaren geleden. Kijk voor meer actuele fietsentests bij de uitslagen van fiets testen op TestResults.nl.

Sensa Campagna
Van de vier wordt de Sensa Campagna 24 2011 het goedkoopst aangeboden.

 

Deze toerfiets (ook wel hybride genoemd) van Nederlands fabrikaat is voorzien van 24 versnellingen en van onderdelen van de beste merken zoals een Shimano naafdynamo, Shimano naven, Weinmann velgen, een Sportourer Garda zadel, een Satori verende zadelpen en een Axa koplamp. Het gewicht van deze hybride toerfiets bedraagt maar 17 kilo.
Meer informatie / Prijs

Puch Country Plus
Een andere aanrader is de Puch Country Plus.


Met 27 versnellingen, zijn luxe afwerking en vele extra's is de Oostenrijkse Puch Country Plus 2011 een hybride toerfiets van topkwaliteit. De Puch Country Plus 2011 beschikt over een verende zadelpen, een verende voorvork (instelbaar), een verstelbaar stuur, een naafdynamo zonder rolweerstand en een Axa slot. De toerfiets is prachtig afgewerkt met ondermeer kabels die in het frame zijn weggewerkt.
Meer informatie / Prijs
-->