Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste goedkope omafietsen

De beste goedkope omafietsen

De stevige degelijke omafiets is het helemaal tegenwoordig. En er zijn heel goedkoop goede omafietsen te koop. Hier kijken we naar de volgens ons drie beste goedkope omafietsen van dit moment.

BSP Omafiets Export
Met een prijs ver onder de 200 euro is de BSP Omafiets Export absoluut een koopje. Het is een solide Hollandse omafiets van Nederlands fabrikaat. Deze sterke omafiets heeft een gelast frame en brede dikke Schothorst velgen die zijn voorzien van dikke spaken.

De banden zijn modern, ze zijn anti-lek en voorzien van reflectie. Zo heeft deze goedkope omafiets wel meer moderne tintjes. De verlichting is bijvoorbeeld LED.

De BSP Export is ook als opafiets (herenmodel) verkrijgbaar, en de koper kan kiezen uit vele kleuren.
Informatie / Laagste prijs

Avenue Nostalgia omafiets
De Avenue Nostalgia is ietsje duurder (maar nog wel onder de 250 euro), maar je krijgt dan ook meer waar voor je geld. Deze omafiets is namelijk voorzien van drie versnellingen en (naast de traditionele terugtraprem) een extra handrem. Ook bevat de goedkope omafiets een stevige klapstandaard en een AXA fietsslot.


Ondanks deze moderniteiten is de Avenue Nostalgia een echte omafiets met jasbeschermers en kettingkast van lakdoek, zwarte velgen met gouden bies, een verchroomde koplamp en zwarte stalen velgen.
Informatie / Laagste prijs

Puch Tradition Trendy
Dat zo'n oudhollandse omafiets ook een modern uiterlijk kan hebben bewijzen de Oostenrijkers van Puch. Hun Puch Tradition Trendy is in traditioneel zwart te krijgen maar ook in het wit/geel en in het wit/oud roze. Met name die laatste versie ziet er meteen compleet anders uit. Wat een kleur niet doen kan!


Toch is en blijft de Puch Tradition Trendy een echte oma-fiets met een compleet dichte kettingkast, terugtrapremmen, een stalen frame, stalen velgen, stalen spatborden een een stevige bagagedrager met snelbinders.

Wie echter goed kijkt ziet geen dynamo want de Puch Tradition Trendy beschikt over LED-verlichting.
Informatie / Laagste prijs

Zie ook: Meer omafietsen
-->