Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » De beste Bobike fietszitjes

De beste Bobike fietszitjes


Bobike is een Nederlands merk dat veilige fietszitjes van de allerbeste kwaliteit levert. Wij kijken hier naar hun assortiment kinderzitjes, en naar welk fietszitje het meest geschikt is voor welke leeftijdscategorie.

Bobike heeft in zijn assortiment fietszitjes voor kinderen van maanden tot kinderen van 10 jaar. Al deze kinderzitjes voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnorm EN 14344 en zijn dus gegarandeerd veilig. Bovendien zijn de Bobike fietszitjes comfortabel voor het kind, de kinderzitjes hebben een mooie strakke vormgeving en de fietszitjes zijn heel makkelijk op de fiets te bevestigen.

Kijk hier voor de beste en goedkoopste leveranciers van Bobike fietszitjes.

Fietszitjes peuters
Voor de jongste kinderen is er de Bobike Mini+. Dit Bobike fietszitje is bedoeld voor het vervoer van kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het maximale gewicht dat het kinderzitje kan dragen is 15 kilo. Het Bobike Mini+ fietszitje heeft een driepuntsgordel met veiligheidssluiting en verstelbare voetbakjes.

Sinds kort levert Bobike voor dezelfde groep kinderen de Bobike Mini City. Dit Bobike fietszitje voor peuters heeft extra onderdelen zoals een geïntegreerd draaibaar stuurtje waaraan de peuter zelf kan draaien, een comfortabel zacht wasbaar hoofdkussen, een optioneel hoofdsteuntje, een helmuitsparing zodat de peuter ook met een fietshelm op recht kan zitten en voetenbakken en gordels die op tal van manieren verstelbaar zijn. Kortom een heel luxe fietszitje voor peuters.


Fietszitjes kleuters en peuters
Voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar is er de Bobike Maxi+. Dit grotere kinderzitje voor op de fiets kan 22 kilo dragen. Het wordt stevig aan het fietsframe bevestigd voor optimale veiligheid. De driepuntsgordel van het Bobike Maxi+ fietszitje heeft een veiligheidssluiting en de voetbeschermplaten en de voetenbakjes zijn makkelijk verstelbaar, evenals de gordellengte. Dit alles geldt ook voor de Bobike Maxi SC, een kinderzitje met een iets ander design.

Ook van het Bobike Maxi+ fietszitje is een uitgebreidere versie beschikbaar in de vorm van de Bobike Maxi city. Deze heeft geïntegreerde spaakafscherming en een helmuitsparing zodat het kindje ook met een fietshelm op recht kan zitten.

De Bobike Maxi Tour gaat qua luxe en veiligheid nog verder. Dit fietszitje voor peuters en kleuters tot 6 jaar heeft een Omsloten hoofddeel voor ondersteuning en bescherming als het kindje in slaap valt onder het fietsen. Ook is er Geïntegreerde verlichting en spaakafscherming aanwezig op dit fietszitje van topkwaliteit.

Fietszitjes tot 10 jaar
Grotere kinderen kunnen vervoerd worden op de Bobike Junior. Dit fietszitje is bedoeld voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Het Bobike Junior kinderzitje kan tot 35 kilo dragen en is voorzien van een unieke multifunctionele bagagedrager.

Zie ook: Alle fietsstoeltje tips
-->