Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope 24 inch meisjesfietsen (meisjes 8, 9, 10, 11, 12 jaar)

Goedkope 24 inch meisjesfietsen (meisjes 8, 9, 10, 11, 12 jaar)

Goedkope 24 inch fiets meisje


Wat is een goede meisjesfiets voor weinig geld? Wij hebben hier een overzicht van goedkope meisjesfietsen in de maat 24 inch. Dat komt overeen met de kledingmaat 128-142 oftewel meisjes van 8, 9, 10, 11, 12 jaar.


24 inch meisjesfietsen kun je evenals andere kinderfietsen en fietsen voor volwassenen online goedkoop kopen. Vaak worden er hoge online kortingen gegeven en de fietsen worden rijklaar thuis afgeleverd. Kijk hieronder bij de aanbiedingen voor de prijzen van goede en goedkope 24 inch meisjesfietsen. 

Wat is er allemaal aan 24 inch meisjesfietsen te koop? Hieronder enkele van de meest populaire en beste kinderfietsen voor meisjes van 8, 9, 10, 11 a 12 jaar.

24 inch transportfietsen

Een transportfiets is bij meisjes in de bovenbouw razend populair, evenals bij meisjes die naar de middelbare school gaan. En een 24 inch transportfiets is ook een heel praktische fiets voor schoolmeisjes. De schooltas kan mee in een fietsmand of fietskrat op de voordrager. Voeg een hippe krat of mand toe aan deze transportfiets en je hebt een geweldige 24 inch meidenfiets.


24 inch transportfiets meisjesfiets

Spirit Cargo transportfiets 24 inch meisjes


De hier boven afgebeelde Spirit Cargo is een goedkope 24 inch transportfiets meisjes. Deze goede maar goedkope 24 inch meisjesfiets vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van 24 inch fietsen meisjes.

Ook vele andere fabrikanten van meisjesfietsen hebben transportfietsen voor meisjes in hun collectie. Het zijn klassiek ogende fietsen, maar meestal wel in hippe kleuren en voorzien van de hedendaagse technieken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle 24 inch transportfietsen voor een meisje.

24 inch omafietsen

De omafiets is de nog meer een klassieker dan de bovengenoemde transportfiets. Een 24 inch omafiets is meestal tevens een transportfiets (een omafiets met voordrager) omdat dat als schoolfiets het meest handig is.

Omafiets 24 inch meisjes

Wheelerz 24 inch omafiets meisjes


Hierboven zie je de omafiets 24 inch voor meisjes van Wheelerz. Deze goedkope omafiets in een kleinere maat is een echte omafiets om te zien met zijn zwarte lak en bruine zadel, bruine handvatten en klassiek ogende frame. Stiekem gaat er onder dit retro uiterlijk echter een moderne 24 inch meisjesfiets schuil met bijvoorbeeld drie versnellingen, een tegen roest bestand aluminium stuur, handremmen en led fietsverlichting.

Deze Wheelerz 24 inch omafiets vind je bij de bovenstaande aanbiedingen. Daar vind je nog meer 24 inch omafietsen van andere merken.

24 inch stadsfiets met voordrager

De voordrager is dusdanig populair bij meiden dat het niet meevalt een 24 inch meisjesfiets te vinden zonder voordrager. Ook bij onderstaande Volare meisjesfiets is een voordrager aanwezig, maar het is een compleet andere 24 inch meisjesfiets dan de bovenstaande 24 inch fietsen. 

Volare 24 inch meisjesfiets

Volare 24 inch meisjesfiets


Deze Volare Dolce 24 inch heeft een veel moderner uiterlijk en een smalle kleine voordrager die veel minder opvalt. Het is een moderne meisjesfiets voor moderne meiden.


24 inch stadsfiets zonder voordrager

Liever helemaal geen voordrager? Kijk dan eens naar de onderstaande 24 inch meisjesfiets van Popal. Dit is een heel complete, heel veilige en heel stevige 24 inch kinderfiets. Met een sterk stalen frame, een gesloten kettingkast en een in hoogte verstelbaar zadel en in hoogte verstelbaar stuur. Een ringslot, snelbinders, led verlichting en fietsstandaard zijn allemaal aanwezig op deze heel complete 24 inch fiets voor meisjes.

24 inch fiets meisjes Popal

24 inch fiets meisjes Popal


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van 24 inch meisjesfietsen en andere kinderfietsen voor nog veel meer goed 24 inch fietsen voor meisjes.

-->