Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste goedkope 24 inch meisjesfietsen

Beste goedkope 24 inch meisjesfietsen


Wat is een goede meisjesfiets voor weinig geld? Wij hebben hier een overzicht van goedkope meisjesfietsen in de maat 24 inch. Dat komt overeen met de kledingmaat 128-14.

Dit overzicht van goedkope 24 inch meisjesfietsen is al wat ouder. Kijk in het overzicht alle goedkope 24 inch kinderfietsen voor alle actuele modellen.

Volare Tulip 24 inch
De Volare Tulip is een heel goedkope maar kwalitatief uitstekende meisjesfiets van Nederlands fabrikaat. De Tulip heeft een stevige terugtraprem en twee extra handremmen (voor en achter). De instap van de Volare Tulip 24 inch is lekker ruim.


De verlichting voor is LED, en achter is er batterij-verlichting aanwezig. De stevige bagagedrager is is voorzien van tas-houders en de fiets bevat een aluminium fietsstandaard. De Tulip is toch al bijzonder compleet, want ook snelbinders en een fietsslot zijn op deze voordelige meisjesfiets aanwezig.

Andere versies van deze paars/roze meisjesfiets zijn de Volare Bellissima 24 inch (paars/wit), de Volare Rose 24 inch (groen/creme) en de Volare Ashley 24 inch (blauw/roze).

Alpina Twirl 24 inch
De Alpina Twirl 2010 is een leuke meisjesfiets met een sterk stalen frame, aluminium velgen en RVS-spaken. Het is een heel veilige meisjesfiets met een compleet dichte kettingkast en zowel een terugtraprem als handremmen.


Ook de Alpina Twirl is heel compleet met LED-verlichting, snelbinders en een fietsslot.


De duurdere maar nieuwere Alpina Twirl 2011 is een heel ander model met halfopen kettingkast en geen handremmen, maar wel een trendy voordrager (zie foto bovenaan dit artikel).

Troy Butterfly 24 inch omafiets
De Butterfly is een vrolijke omafiets. Deze is roze met bloemetjes en voorzien van een roze fietsmandje. Een echte meidenfiets dus.


Maar ook een echte omafiets, met terugtraprem, een stevige bagagedrager, jasbeschermers, een volledig gesloten kettingkast en dubbelwandige aluminium velgen.

Zie ook:

-->