Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste goedkope 20 inch jongensfietsen

Beste goedkope 20 inch jongensfietsen

Wij hebben hier vier sterke, betrouwbare en coole maar toch ook veilige en heel goedkope 20 inch jongensfietsen voor je. (Leeftijd : 6 tot 8 jaar. Kledingmaat : 116 - 122).Het zijn allemaal jongensfietsen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Dus kinderfietsen met goede verlichting, hand- en terugtrap remmen,  een stevig frame en een bagagedrager.


Next Generation Wizz 20 inch
Met de Next Generation Wizz kun je stoer maar toch ook veilig de weg en het schoolplein op.

Het is een jongensfiets die tegen een stootje kan (heel belangrijk bij een jongensfiets). Met een sterk stalen frame, een stevige bagagedrager en aluminium velgen die zijn voorzien van RVS-spaken.

Ook qua remmen zit het safe. De Next Generation Wizz 20 inch beschikt over een veilige terugtraprem en extra handremmen, zowel voor als achter. De verlichting is in beide gevallen batterijverlichting en de kettingkast is gesloten. wel zo veilig.
Meer informatie / Laagste prijs

Alpina Yabber 20 inch
Iets duurder (circa 240 euro) maar dan heb je wel iets goed voor relatief weinig geld. De Alpina Jabber 20 inch jongensfiets ziet er geweldig cool uit, en kan in verschillende kleurstellingen worden besteld. Het is een verbazend complete jongensfiets met een geveerde voorvork, terugtraprem, twee handremmen, een ATR goedgekeurd ringslot en bij het frame passende snelbinders.


Met de veiligheid zit het goed. De drie remmen hebben we al genoemd en er is voor en achter opvallende batterijverlichting aanwezig en de kettingkast is helemaal dicht. De ketting zie je nog wel door de doorzichtige kettingkast (heel cool).
Meer informatie / Laagste prijs

Volare Ambush 20 inch
Volare is een Nederlands fietsenmerk dat heel veel goede kinderfietsen maakt die goedkoop worden aangeboden. De Volare Ambush 12 inch jongensfiets is er zo één. Het is een sterke jongensfiets met een stabiel stalen frame, aluminium velgen en dikke banden.

Heel cool zijn de legerkleuren, de stoere spatborden en de brede mountainbike banden.

Ondanks zijn sportieve ruige ATB uiterlijk is het een veilige fiets voor op de weg met batterijverlichting voor en achter, twee handremmen, een terugtraprem en diverse reflectoren.
Meer informatie / Laagste prijs

Cross Signato 20 3 speed
Op zoek naar een 20 inch jongensfiets met versnellingen? Dan is de Cross Signato 20 3 speed een aanrader.

Zoals de naam al aangeeft heeft de Signato drie versnellingen. Verder een alumium frame, sterke aluminium dubbelwandige velgen, een naafdynamo, 3 krachtige remmen, verlichting, een bagagedrager en spatborden.

De Cross Signato is een heel complete 20 inch jongensfiets die verbazend goedkoop is. Nadeel, de kettingkast is niet helemaal gesloten.
Meer informatie / Laagste prijs

Zie ook: aanbiedingen van kinderfietsen
-->