Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Mambo Easy - Elektrische moederfiets

Batavus Mambo Easy - Elektrische moederfiets


Moeders kunnen met hun tassen vol boodschappen en zitjes vol kinderen ook wel een duwtje in de rug gebruiken. Daarom heeft Batavus van hun Mambo moederfiets een elektrische uitvoering gemaakt.
De Batavus Mambo Easy is een comfortabele moederfiets van hoge kwaliteit.

Niet alleen voor moeders (en vaders) is de Batavus Mambo Easy een ideale elektrische fiets, ook voor opa's en oma's die op zoek zijn naar een goede elektrische fiets is dit een aanrader. Op deze elektrische fiets kunnen ze immers heel makkelijk hun kleinkinderen meenemen. De Batavus Mambo Easy biedt alle ruimte voor kinderzitjes en heeft alle voordelen van een elektrische fiets. En natuurlijk hebben we hier te maken met een echte Batavus Mambo, één van de beste fietsen op de Nederlandse markt.

De Batavus Mambo Easy is een mooi afgewerkte fiets. De kabels zijn netjes in het frame weggewerkt. Maar belangrijker nog, de accu zit dat ook. En de motor zit onzichtbaar verstopt in het achterwiel. De Batavus Mambo Easy elektrische fiets heeft dus achterwielaandrijving. En dat rijdt een stuk lekkerder dan de voorwielaandrijving waarover de meeste elektrische fietsen beschikken. Bij aandrijving in het achterwiel heb je echt het idee dat je geduwd wordt in plaats van getrokken. En dat rijdt heel wat aangenamer.

Verder beschikt de Batavus Mambo Easy elektrische fiets over zeven versnellingen en drie ondersteuningsstanden. Het is een luxe comfortabele moederfiets. Sterk, en met veel ruimte.

Kijk voor aanbiedingen van deze en andere moederfietsen bij de aanbiedingen van Batavus fietsen
-->