Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus Crescendo

Batavus Crescendo

De Crescendo is een heerlijk rijdende lichtgewicht toerfiets van Batavus. Het is een geweldige fiets voor een lange fietstocht, maar ook voor de dagelijkse ritten naar school of werk.

Batavus levert de Crescendo in drie versies. Sprint, Spirit en Deluxe.

Alle Batavus Cresceno fietsen worden als damesfiets en herenfiets geleverd. In alle framematen.

Kijk voor de modellen en hun prijs (met hoge korting) bij de aanbiedingen van Batavus fietsen

Batavus Crescendo Sprint
De Sprint is het goedkoopste model uit de Batavus Crescendo serie. Dit model is echter al opvallend compleet met 24 versnellingen (Shimano Alivio), een naafdynamo (ook van Shimano), een verende Batavus voorvork, een AXA Fusion integrated fietsslot, antislip pedalen, een San Marco zadel, Shimano V-brakes, een fietspomp, snelbinders, spatborden, en alles dat je nog meer op een goede hybride fiets mag verwachten.

Batavus Crescendo Spirit
De Spirit is iets duurder dan de Sprint en heeft 7 versnellingen (Shimano Nexus). De hogere prijs zit hem vooral in de rollerbrakes en in de verende zadelpen waarover de Spirit beschikt, en in de duurdere onderdelen. Zo beschikt de Batavus Crescendo Spirit over een comfortabel Selle Royal 5060 zadel en is de kettingkast mooier afgewerkt.

Batavus Crescendo Deluxe
Wie voor optimale kwaliteit gaat kan kiezen voor de Crescendo Deluxe. Deze beschikt over een nog beter Selle Royal 5160 zadel, 8 versnellingen automatische verlichting met batterij en een zadeltasje. Aan deze extra's hangt wel een fors hoger prijskaartje.

Wat ons betreft scoort de Batavus Crescendo Spirit op prijs/kwaliteit het beste.
-->