Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope opafietsen: Avalon opafiets

Goedkope opafietsen: Avalon opafiets

De Avalon transportfiets is een goedkope opafiets. Een echte klassieke fiets voor heren. Hier informatie en aanbiedingen van deze goedkope oud Hollandse herenfiets.
Avalon opafiets


Met al die oma fietsen die er te koop zijn zou je opa bijna vergeten. Maar voor opa (en ook voor jongens en mannen van aanmerkelijk jongere leeftijd), brengt Avalon heel voordelig een heren variant van de oma-fiets op de markt. De Avalon Opafiets.

Deze Avalon opafiets kom je in diverse variaties tegen, waarvan de Avalon Opa Export (ook wel Avalon City Classic genoemd) is een heel goedkope opafiets, waarvan de verkoopprijzen ver onder de 300 euro beginnen. 

Kijk maar bij onderstaande Avalon opafiets aanbiedingen:


Deze stevige fiets met een frame van staal en eveneens stalen Schothorst velgen is van Hollands fabrikaat. De Avalon fiets beschikt over een stevige bagagedrager, en een klapstandaard. Alles aan deze opafiets straalt degelijkheid uit.

Zoals een opa/omafiets betaamt beschikt de Avalon opafiets over een terugtraprem, gesloten kettingkast en jasbeschermers. de fiets is zwart met bruine accenten op zadel en handvatten, de banden van deze opafiets zijn wit.

Voor een modern tintje zorgt batterijverlichting (zowel voor als achter).

Wil je meer moderne luxe? Dan kun je ook kiezen voor de versie met 3 versnellingen. Deze is wel een stukje duurder, en met versnellingen is het ook eigenlijk geen opafiets meer dan een stadfiets.

Zie ook: Meer opafietsen


Onderwerp:
De Avalon opafiets behoort tot de goedkoopste opafietsen. Toch is deze goedkope opafiets een heel goede en mooie omafiets voor heren en jongens. Een opa fiets waarmee je gezien kan worden. 

-->