Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Wielerflits - Live het wielrennen volgen

Wielerflits - Live het wielrennen volgen

Interesse in wielrennen en wielersport? Bekijk dan de website Wielerflits eens. Vooral als er een belangrijke wielerwedstrijd bezig is (en dat is vrijwel iedere dag) gebeurt er veel op Wielerflits.

Wielerflits brengt namelijk niet alleen het laatste wielernieuws en de uitslagen van de internationale wedstrijden, maar Wielerflits heeft ook een grote groep bezoekers die samen het wielrennen via internet of de televisie volgen.

Tijdens de wedstrijden wordt er op Wielerflits een nieuwsbericht geopend met daarin naast informatie over het deelnemersveld en het parcours ook verwijzingen naar livetickers en eventueel een online televisiestation dat de wielerwedstrijd uitzend. Zo kan iedereen de wielerwedstrijd vanachter zijn PC volgen en zijn commentaar als reactie op het bericht posten.

Dat laatste gebeurt in grote mate. Zo kun je ook zonder stream of ticker op Wielerflits het wedstrijdverloop volgen en discussiƫren met andere bezoekers over de wedstrijd en de gevolgde tactieken.

Kort na de finish kun je op Wielerflits de uitslag terug lezen. Niet alleen wan World Tour wedstrijden zoals de Tour de France en de Ronde van Vlaanderen, maar ook van minder bekende internationale wielerwedstrijden.
-->