Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Pallas, een moderne stadsfiets

Sparta Pallas, een moderne stadsfiets

Bij Sparta denken de meeste mensen meteen aan elektrische fietsen, maar dit oerhollandse merk maakt ook heel veel fietsen zonder elektrische trapondersteuning.


 Kwalitatief goede fietsen ook, zoals de Sparta Pallas. De Pallas is een degelijke betrouwbare stadsfiets met een moderne vormgeving.

Met zeven versnellingen (Shimano), een verende voorvork, een verende zadelpen en een verende voorvork is de Sparta Pallas een fiets die van veel gemak is voorzien.

De Sparta Pallas is ook een fiets waarop je graag gezien wilt worden. De Pallas beschikt over een modern strak aluminium frame dat slechts 22 kilo weegt. De dames mogen ook nog een kleur kiezen, voor hen zijn er drie kleurstellingen beschikbaar. De heren moeten het met white/atlantic doen.
Bij de Sparta Pallas damesfiets zijn de versies geel/wit en roze/wit opvallend. Deze versies zal tieners en jonge vrouwen zeker aanspreken. Zo'n fiets ziet er meteen heel anders uit dan dezelfde fiets in het zwart.

Kijk voor prijzen en meer informatie over de Sparta Pallas bij het overzicht van De beste fietswinkels voor Sparta fietsen.
-->