Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Sparta ION RX elektrische fiets

Sparta ION RX elektrische fiets

De Sparta ION RX is een luxe Sparta elektrische fiets uit de ION serie. Deze luxe Sparta ION beschikt over een verende voorvork, een verende zadelpen, zeven versnellingen, automatische verlichting met naafdynamo en een mooie stuurtas wordt gratis meegeleverd.
 
Bij het voorwiel bevindt zich een V-brake, bij het achterwiel Shimano rollerbrakes. Kortom, een bijzonder complete Sparta elektrische fiets.

De elektrische hulpmotor van de Sparta ION RX is een krachtige 250 watt Xtra high power motor. Deze fietsmotor heeft een bereik van 70 kilometer.

De Sparta ION RX beschikt over een afneembare accu. Een afneembare accu is heel belangrijk omdat je deze losse accu oevral mee naar binnen kunt nemen om hem aan het stopcontact op te laden. Ook scheelt zo'n afneembare accu aanmerkelijk in het gewicht als u de fiets achterop de auto op een fietsdrager wilt meenemen. De accu kan dan gewoon in de achterbak van de auto.

Kijk voor de beste en goedkoopste aanbieders van de Sparta ION RX in het overzicht van beste leveranciers van Sparta fietsen.
-->