Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Sparta E-Kargo elektrische bakfiets

Sparta E-Kargo elektrische bakfiets

De Sparta E-Kargo is één van de opmerkelijkste elektrische fietsen die er op de Nederlandse wegen en fietspaden rondrijdt. Het is een elektrische bakfiets. ideaal voor het transporteren van kinderen zonder hard te hoeven trappen.


De trendy vormgegeven Sparta E-Kargo elektrische bakfiets wordt geleverd met een uitneembaar kinderbankje en veilige gordels voor twee kinderen. Doordat het bankje voor de kinderen uit de bak gehaald kan worden kun je ook heel makkelijk goederen vervoeren met de Sparta E-kargo. Het is voor het fietsen geen probleem als de bak zwaar geladen is. Als er extra trapondersteuning nodig is, bijvoorbeeld bij een helling, dan geef je via een gashendel gewoon wat extra power.

De Sparta E-Kargo elektrische bakfiets wordt ook geleverd met een afdekhoes zodat je spullen droog kunt vervoeren en zodat de bak niet vol loopt met water als de E-Kargo in de regen staat.

Kijk voor meer informatie over de Sparta E-Kargo elektrische fiets, de laagste prijzen en specificaties bij de goedkoopste en beste Sparta aanbieders online.


Zie ook: Bakfietsen tips
-->