Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Rivel Nova goedkope moederfiets

Rivel Nova goedkope moederfiets

Op zoek naar een echte moederfiets? Maar wilt u er niet teveel voor betalen? Kijk dan eens naar de Rivel Nova moederfiets.De Rivel Nova is namelijk een volwaardige moederfiets maar dan één die heel goedkoop wordt aangeboden.

Let op! De Rivel Nova wordt niet meer aangeboden. Rivel heeft wel de Miss Dallas als vergelijkbare moederfiets in de collectie. Kijk bij aanbiedingen Rivel fietsen voor meer informatie.

BIG Bicycles uit Deventer, de fabrikant van Rivel fietsen, brengt ook onder de merknamen Ranger,  Hollandia en Pelikaan goede fietsen uit. Kijk bij die merken voor vergelijkbare goedkope moederfietsen.

Een echte moederfiets

Zoals een echte moederfiets betaamt beschikt de goedkope Rivel Nova over een lage instap en veel ruimte tussen stuur en zadel. Voor kinderzitjes voor en achter is er ook volop ruimte, evenals voor een windscherm en tassen. Ook beschikt deze echte mammafiets over een dubbele standaard zodat hij met al zijn extra ballast toch heel stevig staat.

Verder beschikt de Rivel Nova moederfiets over een Shimano rollerbrakes, 3 Shimano Nexus versnellingen, een LED achterlicht op batterijen, een naafdynamo voor het voorlicht, een AXA ART goedgekeurd slit en een verstelbare stuurpin.


-->