Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Montego goedkope elektrische fietsen

Montego goedkope elektrische fietsen

Montego is een Nederlands fietsenmerk dat goede fietsen maakt tegen een opvallend goedkope prijs. Montego maakt fietsen die kwalitatief dicht tegen die van de A-merken aanzitten, maar Montego fietsen zijn aanmerkelijk goedkoper.In het assortiment van Montego zitten ook een aantal elektrische fietsen waarvan de prijs maar net boven de 1000 euro ligt.

Let op! Door een faillissement van fabrikant Montone Cycling zijn Montego fietsen niet meer leverbaar. Kijk hier voor de beste alternatieven.

De Montego elektrische fietsen beschikken over een li-ion batterij die een bereik tot 60 km hebben. Deze trapondersteuning is traploos instelbaar vanaf het stuur.

De kabels zijn netjes geïntegreerd in het aluminium frame.

Montego Elan Acera
De Montego Elan Acera elektrische fietsen beschikken over zeven Shimano Acera versnellingen, V-brakes voor en achter, een verende aluminium zadelpen, automatische verlichting achter, en nog veel meer luxe die je bij een goede comfortabele elektrische fiets mag verwachten, maar dan voor een opmerkelijk lage prijs.

Montego Elan Nexus
De Montego Elan Nexus is een nog luxere en betere elektrische fiets. Deze beschikt over acht Shimano Nexus versnellingen, V-brakes voor en Shimano rollerbrake remmen achter. Een sterke elektrische fiets voor een onwaarschijnlijk goedkope prijs.
-->