Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Goedkope fietsen: Max2Bike, kinderfietsen en meer

Goedkope fietsen: Max2Bike, kinderfietsen en meer


Max2Bike is een jong fietsenmerk met het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Max2Bike begon in 2003 met kinderfietsen. deze waren zo'n succes dat Max2Bike ook fietsen voor volwassenen ging uitbrengen. Momenteel brengt Max2Bike zo'n 12 modellen op de fietsenmarkt.

Momenteel hebben we geen aanbevolen winkels voor Max2Bike fietsen.
Kijk hier voor alternatieven


Max2Bike fietsen zijn opgebouwd uit kwalitatief goede onderdelen, die veilig, stevig en sterk zijn. Het zadel van een Max2Bike fiets is van Selle Royal, de versnellingen van Shimano of Sturmey Archer en verlichting van Axa/Basta en Smart verlichting.

De Max2Bike Dutchie is een mooi voorbeeld van een max2Bike fiets voor volwassenen. De Dutchie is een nostalgische omafiets met lakdoek kettingkast en jasbeschermers, sterke zwart gelakte stalen velgen, hoge zit  en roestvrij stalen spaken. Een klassieke omafiets met modern comfort zoals led verlichting voor en achter.

Maar de meeste Max2Bike fietsen zijn nog steeds kinderfietsen. Zoals de max2Bike Funny Girl, een hippe meisjesfiets model beachcruiser. Het is een complete meisjesfiets met groot stuur, comfortabel zadel, terugtraprem. fietsslot en verlichting. Deze wordt tegen een prijs van circa 100 euro aangeboden!

En zo biedt Max2Bike nog meer echte meisjesfietsen. Bijvoorbeeld de Max2Bike Tropical. Met mooie felle kleuren, bloemetjes en versiersels en een mandje. Maar ook met dubbele remmen (handrem en terugtraprem), LED verlichting en een ART goedgekeurd slot.

Voor jongens is er onder meer de Max2Bike Teardrop Skyliner. Een sterke jongensfiets met krachtige terugtraprem en een extra V-brake handrem.


De Max2Bike Skyliner is een uitstekende fiets voor schoolgaande kinderen. Het is een heel voordelige aluminium jongerenfiets met een prijs van nog geen 200 euro

Zie ook: aanbiedingen van kinderfietsen
-->