Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Goedkope fietsen: Germatec

Goedkope fietsen: Germatec

Germatec is een fietsenmerk van de grote Duitse fietsfabrikant MIFA. MIFA is verantwoordelijk van een kwart van de in Duitsland gemaakte fietsen.


Het assortiment van Germatec is bijzonder breed. Ze maken stadsfietsen, sportfietsen, cross hybrides, crossfietsen, recreatiefietsen en diverse andere modellen. Voor mannen, vrouwen en kinderen. De prijzen liggen laag. Voor bedragen tussen de 200 en 250 euro heb je al een goede Germatec fiets.


Momenteel zijn Germatec fietsen niet in Nederland verkrijgbaar. Kijk hier voor alternatieven.

De Germatec Urban Style is een fiets voor dagelijks  gebruik. Deze is voorzien van een bijzonder licht aluminium frame en verende voorvork. Het damesmodel is voorzien van een lage ruime instap. Ideaal voor het bevestigen van een kinderzitje.

Een andere topper van Germatec is de Germatec Cross Hybride. Deze sportieve fiets is ideaal voor het gebruik op verharde of onverharde wegen. Dat geldt trouwens ook voor de Germatec City Bike al zal je dat aan zijn naam niet zeggen.

Een luxe model is de Germatec Urban Style. Deze comfortabele fiets heeft een aluminium frame, 24 versnellingen van Shimano, een soepel verende voorvork, een verdende zadelpen, een verstelbare stuurpen, een naafdynamo, LED-verlichting op batterijen, en nog veel meer luxe. En dat allemaal voor een winkelprijs van omgeveer 300 euro!
-->