Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Giant Twist GO Single, Double en Power

Giant Twist GO Single, Double en Power

De Giant Twist GO is de elektrische fiets van het bekende Taiwanese fietsmerk Giant. Giant is één van de allergrootste fietsfabrikanten ter wereld en levert betaalbare fietsen van zeer hoge kwaliteit. Zo rijdt bijvoorbeeld de professionele wielerploeg van de Rabobank op Giant fietsen.


Hun elektrische fiets wordt in drie modellen aangeboden, de Giant Twist GO Single, de Giant Twist GO Power en de Giant Twist GO Double.

Kijk voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze elektrische fietsen bijDe beste winkels om Giant fietsen te kopen.

Giant elektrische fietsen
Alle die de modellen van de Giant Twist Go zijn voorzien van RideControl. Dat is een makkelijk de bedienen bedieningspaneel.

Van elke van de modellen zijn ook weer drie versies te koop. Een herenmodel, een damesmodel en een damesmodel met lage instap. Giant levert bij alle versies van de Twist Go elektrische fiets een bijpassende fietstas bij. Deze fietstas valt over de accu zodat je deze niet meer ziet.

Giant Twist GO Double
De Twist Go Double is voorzien van een dubbele lithium-ion accu. Dit betekent dat je met deze elektrische fiets veel grotere afstanden op de motor kan afleggen. Wel 130 kilometer! Het

Giant Twist Go Single
Het bereik van de Single, met slechts een enkele accu, is de helft (65 km). Daardoor is deze versie van de Giant Twist Go wel lichter en voordeliger. Het verschil in adviesprijs is 300 euro dus als je geen hele lange afstanden elektrisch wilt rijden kun je veel geld besparen door voor de Giant Twist Go Single te kiezen.

Giant Twist Go Power
De Twist Go Power is de nieuwste van deze drie modellen. Deze Giant elektrische fiets is voorzien van een meer krachtige 36 volt accu. Dit betekent dat je bij deze versie van de Twist GO een sterkere ondersteuning kunt krijgen.

Kijk op eerder genoemde pagina voor de prijzen die de beste en goedkoopste aanbieders van de Giant Twist GO elektrische fiets hanteren.
-->