Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Orange Pure Innergy

Gazelle Orange Pure Innergy

De Gazelle Orange Pure Innergy is een elegante no-nonsense elektrische fiets. Een fiets voor wie een goede betrouwbare elektrische fiets wil en weinig behoefte heeft aan allerlei snufjes.


De Gazelle Orange Pure Innergy is dan ook onderhoudsarm, onder andere door de gesloten kettingkast. Verder is het opvallend hoe stil de motor in het voorwiel is. belangrijk, want u wilt onderweg natuurlijk wel genieten van de stilte van de natuur.

De Gazelle Orange Pure Innergy mag dan een gemakkelijk te bedienen elektrische fiets zijn. De functies die je als berijder wilt hebben zitten er wel om. Zo kun je op het gebruiksvriendelijke display drie standen voor elektrische trapondersteuning kiezen. Eco, Normal en Boost. Die laatste stand is ideaal als u een heuveltje of brug moet nemen.

Bij aanschaf van de De Gazelle Orange Pure Innergy heeft u de keuze uit drie accupakketten. Accupakket Brons is goed voor een gemiddelde actieradius van 55 kilometer (maar wel tot 90 km in de eco stand). Bij Zilver is actieradius 80 km (170 km) en bij goud 120 km (200km).

Met de eco stand kunt u dus veel verder komen, maar dan heeft u wel minder trapondersteuning.

De Gazelle Orange Pure Innergy heeft 7 versnellingen (Shimano Nexus). Voor is de rem een V-break, achter een rollerbrake. Het damesmodel heeft een lekker lage opstap.

Kijk hier voor aanbiedingen van deze en andere Gazelle elektrische fietsen
-->