Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » Gazelle Miss Grace, een echte damesfiets

Gazelle Miss Grace, een echte damesfiets

De Gazelle Miss Grace is een heel leuke stadsfiets / transportfiets. Het is - zoals de naam al doet vermoeden - een echte damesfiets. Niet zomaar een damesmodel, maar een trendy vrouwenfiets.

Gazelle Miss Grace transportfiets meisjes en damesDe Gazelle Miss Grace wordt standaard geleverd in kleuren die vrouwen aanspreken zoals stijlvol zwart, ivoor wit en georgia peach rood (roze rood).

Omdat een echte damesfiets nogal eens wordt gebruikt voor het transport van kinderen en boodschappen is de Gazelle Miss Grace voorzien van een dubbele pootstandaard, stuurblokkering en voldoende ruimte tussen stuur en zadel. De Gazelle Miss Grace leent zich goed als moederfiets / familiefiets.


De Gazelle Miss Grace is een geslaagde mix van een transportfiets en een damesfiets in een mooi trendy design.

Standaard beschikt de Gazelle Miss Grace over een lichtlopende naafdynamo, comfortabele 50 millimeter banden en  naar keuze drie of zeven versnellingen. 

Gazelle Miss Grace fiets dames


De achterdrager (bagagedrager achter) is niet standaard aanwezig op deze hippe damesfiets van Gazelle, maar je kan deze wel in de zelfde kleur als het frame bijbestellen. 

Gazelle Miss Grace e-bike versie

Een andere optie is een fietsmotor, want de Gazelle Miss Grace is ook als e-bike verkrijgbaar. De Gazelle Miss Grace e-bike beschikt wel standaard over een bagagedrager omdat zich daar ook de accu bevindt.

De Gazelle Miss Grace beschikt over een Bosch middenmotor.

Kijk bij de bovenaan genoemde pagina om deze hippe damesfiets goedkoop online te kopen.Onderwerp:
De Gazelle Miss Grace is een echte damesfiets. Het is een trendy transportfiets die ook alle voordelen van een moederfiets biedt. De Gazelle Miss Grace is zowel een praktische damesfiets als een heel trendy en hippe damesfiets om te zien.

-->