Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Medeo. Elektrische fiets en gewone modellen

Gazelle Medeo. Elektrische fiets en gewone modellen

De Gazelle Medeo is een populaire herenfiets en damesfiets die door Gazelle in verschillende uitvoeringen geleverd wordt. Zo is er de hybride Gazelle Medeo Plus en de elektrische Gazelle Medeo Innergy.


Zo eet Gazelle met de Medeo van alle walletjes. En waarom ook niet, want het is een uitstekende fiets die als basis kan dienen voor veel verschillende modellen.
Gazelle Medeo Plus
De Medeo Plus is een hybride fiets voorzien van 23 versnellingen en een naafdynamo. De stand van het stuur en de handvatten zijn bij deze fiets heel makkelijk handmatig te versnellen. Het damesmodel heedt een ruime lage instap zodat hij goed als moederfiets is te gebruiken.

Gazelle Medeo Excellent

Dit is het extra luxe model van de Gazelle Medeo. De Excellent beschikt over 24 versnellingen,rollerbrakes, cooling discs en natuurlijk ook een naafdynamo. Deze elegante fiets beschikt over een derailleur en de koplamp is volledig opgenomen in het spatbord terwijl het achterlicht deel uit maakt van de bagagedrager.

Gazelle Medeo Innergy
De Medeo Innergy is een elegante luxe elektrische fiets. Met zijn derailleur, 24 versnellingen, lage ruime instap (damesmodel), verende voorvork, verende zadelpen en nog veel meer luxe kan de Medeo Innergy zich meten met de Medeo Excellent. Maar dan met elektrische trapondersteuning!

Deze Gazelle Medeo elektrische fiets weegt zonder accu slechts 23,4 kilo, dus u kunt er makkelijk twee meenemen op een fietsdrager. Heel fraai en gebruiksvriendelijk is het digitale display op het stuur.

Gazelle Medeo Excellent Innergy
Nog mooier wordt het met de  Excellent versie van de Medeo Innergy. Deze heeft 27 versnellingen en is voorzien van hoogwaardige onderdelen zoals een zadeltas en handsvatten van leer en pedalen met lichtlopende lagering.

Gazelle Medeo Xtra Innergy
De Medeo Xtra Innergy is alleen verkrijgbaar als damesmodel. Ten opzicht van de gewone Gazelle Medeo Innergy is deze elektrische fiets beschikbaar met hogere framehoogten met een ruime lage instap.

Gazelle Medeo fietsen goedkoop kopen
Interesse in een Gazelle Medeo fiets? Kijk dan in het overzicht van goedkope aanbieders voor de leveranciers.
-->