Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » De stoerste jongensfietsen

De stoerste jongensfietsen

Wat zijn de beste stoere jongensfietsen van dit moment? Wij selecteerden drie zeer stoere fietsen voor je.


Ferrari Scuderia
De door fietsenfabrikant Volare (E&L Cycles uit Volendam) gemaakte Ferrari Scuderia jongenfiets is zonder meer één van de meest coole jongensfietsen op het schoolplein. Deze kinderfiets wordt namelijk geproduceerd onder officiële Ferrari licentie en is dus voorzien van de echte Ferrari logo's en bestickering.Natuurlijk is deze fiets Ferrarirood van kleur. En de stoere jongensfiets is van topkwaliteit want anders zou Ferrari er nooit zijn naam aan verbinden.

De Ferrari Scudera is er in verschillende versies. Van kinderfiets met zijwieltjes voor peuters tot grotere modellen zoals een 20 inch versie voor de leeftijdscategorie van 4 tot 6 jaar (kledingmaat 104 - 110).

Kijk hieronder voor alle modellen.
Meer informatie / Prijs


McKenzie Hill 400
De McKenzie Hill 400 is een stoere mountainbike voor kinderen. Deze stoere jongensfiets kan overweg in elk terrein. Een echte mountainbike dus, maar ook voorzien van verlichting en dus prima geschikt voor gebruik op de weg.

De McKenzie Hill 400 beschikt over 21 Shimano versnellingen, vering achter in het frame voor veel demping, een zacht gelzadel, een schijfrem voor en een V-brake achter.
Meer informatie / Prijs


Alpina Jabber
De Alpina Jabber is een echt stoere jongensfiets. En het is ook een heel sterke fiets. Met zijn stalen frame en verdikte RVS-spaken kan hij alles aan.
De Alpina Jabber is voorzien van zowel terugtrapremmen als handremmen voor extra veligheid. Een AXA-slot, een geveerde voorvork en LED-verlichting zijn allemaal aawezig op deze veilige stoere jongensfiets.
Meer informatie / Prijs


Zie ook: Jongensfietsen tips
-->