Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » De beste vouwfietsen

De beste vouwfietsen

Met een fiets ben je mobiel, maar met een vouwfiets nog veel mobieler. Je neemt de opgevouwen fietsen makkelijk mee in de auto en in de trein en ze nemen weinig ruimte in. En vouwfietsen fietsen tegenwoordig uitstekend met hun relatief grote wielen en versnellingen. Maar natuurlijk moet je dan wel een goede vouwfiets hebben. Daarom hier de volgens ons drie beste vouwfietsen van dit moment.

 Dahon Ciao D5
Dahon is de marktleider op het gebied van vouwfietsen. 2 van iedere 3 vouwfietsen die wereldwijd verkocht worden komen uit de fabrieken van Dahon. Hun populairste serie is de Ciao serie. De Dahon Ciao P3 won ooit de verkiezing Fiets van het Jaar. De Ciao D5 is een opvolger van dit vbeel geroemde model.

De Dahon Ciao D5 beschikt over vijf versnellingen. Dahon levert ook een Briza D3 met drie versnellingen en een Ciao P8 met acht versnellingen.

Dankzij zijn 20 inch wielen en langere wielbasis is het rijden op deze vouwfiets comfortabel. Het gewicht is slechts 12,1 kilo dus je neemt de Dahon Ciao D5 makkelijk in de hand mee.

Verder is de Dahon Ciao D5 vouwfiets erg compleet, met bagagedrager, spatborden, kettingscherm en reflector met LED-verlichting. En alles van hoge Dahon kwaliteit!
Meer informatie / Prijs

Puch Nautica Plus
Een prijsniveau lager, maar ook van hoge kwaliteit en erg compleet is de Puch Nautica Plus. Deze vouwfiets beschikt in tegenstellign tot de gewone Nautica over versnellingen. Drie stuks om precies te zijn. Er is ook een duurdere Puch Nautica Luxury met zeven versnellingen.De Puch Nautica Plus is een lichte aluminium vouwfiets met zeer sterke velgen die zijn voorzien van RVS-spaken. Om sommige onderdelen moet je immers niet besparen. Je kunt deze vouwfiets gebruiken om een tas boodschappen of koffer te vervoeren op de sterke bagagedrager. Een kettingkast zorgt ervoor dat je ook met regen schoon op het werk komt.
Meer informatie / Prijs

Legend Folding
Op zoek naar een echt goedkope vouwfiets? Dan is de Legend Folding een goede keus. Deze goedkope vouwfiets wordt al onder de 150 euro aangeboden.


En voor dat geld krijg je een verbazend complete vouwfiets. Versnellingen ontbreken maar de Legend Folding vouwfiets beschikt wel over twee remmen (terugtraprem en handrem) en een kettingkast om jezelf tegen vuil te beschermen. Wel ontbreekt de verlichting, maar LED-lampjes voor op de kleding of fiets koop je tegenwoordig voor een paar euro.
Meer informatie / Prijs
-->