Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Burley Solo fietskarren

Burley Solo fietskarren

De Burley Solo fietskar is een betaalbare fietskar om je kinderen mee te transporteren. Of eigenlijk kind, want de Solo is een éénpersoons fietskar.


Voordeel van de Burley Solo is dat deze fietskar compact en licht is. De fietskar zelf weegt maar 34 kilo. Dit onder meer door de 16 inch lichtmetalen velgen. Toch kan deze kinderkar 34 kilo aan "bagage" meenemen.

Fietskar voor één kind

Kinderen zitten veilig en comfortabel in de Burley Solo. De stoel in hangmatstijl is voorzien van een 5-punts gordel en de getinte ruiten van UV-bescherming. De cover is waterdicht.

Voor bagage zijn aan de achterzijde handige opbergvakken aanwezig. Het zitkussen en de harnassen zijn afneembaar en afwasbaar.

Of voor bagage

Natuurlijk kun je niet alleen een kind, maar ook bagage en boodschappen meenemen in deze handige compacte fietskar.

Kijk bij de bovenstaande produktlink of bij de onderstaande fietskar aanbiedingen voor de laagste prijs en alle andere gegevens van de Burley Solo fietskar. Je vindt daar nog veel meer goede fietskarren, waaronder ook de beste fietskar uit de test.

De Burley Solo is een goede éénpersoons fietskar van Burley. Deze Burley fietskar is compact en relatief goedkoop in aanschaf. De kleine Burley fietskar is geschikt voor het vervoer van één kind of als fietskar voor boodschappen / bagage. Kijk bij de links voor de Burley fietskar en andere goede fietskarren tegen een goedkope prijs.

-->