Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Beste transportfietsen

Beste transportfietsen

Een transportfiets is handig en ziet er bovendien stoer en trendy uit. Je hebt ze in alle soorten. Welke past goed bij jou? Hier drie totaal verschillende transportfietsen die we tot de drie beste transportfietsen van dit moment rekenen.

Sparta Pick Up de Luxe
De Sparta Pick Up de Luxe is zoals de naam al aangeeft de meest luxe uitgave van de Sparta Pick Up serie. Het is een zeer klassiek vormgegeven transportfiets die degelijkheid en  kracht uitstraalt.


De Sparta Pick Up de Luxe is een gitzwarte transportfiets met bruine handsvatten en een bruin zadel. De anti-lek banden zijn bruin/wit van kleur. Opvallend is de extra kabel op de solide voordrager. Hiermee kun je de fiets vastzetten.

Je kunt de transportfiets zwaar beladen zonder te vallen dankzij de dubbele standaard en de stuurblokkering. Deze uitstekende transportfiets heeft zelfs een achterlicht dat je een afstandsbediening kunt laten knipperen. Zo kun je de fiets makkelijk terugvinden in een volle fietsenstalling.

Verder beschikt de Sparta Pick Up de Luxe over 7 versnellingen, rollerbrakes, een naafdynamo en heldere batterijverlichting onder het zadel.
Meer informatie / Prijs

Gazelle Worker
De Gazelle Worker is een compleet andere transportfiets om te zien dan de bovengenoemde Sparta. Hij toont veel moderner en sportiever dan de retro transportfiets van Sparta.Het is een mooie fiets om te zien.


Ook de Gazelle Worker beschikt over een dubbele pootstandaard en een stuurslot. Deze transportfiets wordt heel compleet geleverd, je krjgt er namelijk een krat en bijpassende canvas tas bij.

De Gazelle Worker heeft meer luxe. Zoals batterijverlichting achter, een naafdynamo voor de koplamp, een AXA-slot en rollerbrakes voor en achter. De Gazelle transportfiets beschikt over drie versnellingen.
Meer informatie / Prijs

Puch Crunch Snow
Ook Oostenrijkers kunnen goede transportfietsen maken. De Puch Crunch Snow is een transportfiets met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

De Puch Crunch Snow heeft een trendy wit uiterlijk en een licht aluminium frame, maar deze fiets is ijzersterk. De Puch Crunch Snow transportfiets is voorzien van hoge brede velgen, RVS-spaken en een stevige stalen voordrager voor een mand of krat.
Meer informatie / Prijs
-->