Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste moederfietsen

De beste moederfietsen

Op zoek naar een moederfiets? Dan is het erg handig om te weten wat de beste moederfietsen van dit moment zijn. Daarom hier de volgens ons drie beste moederfietsen van dit moment.

Gazelle Bloom
De Gazelle Bloom is een echte moederfiets met lekker veel ruimte tussen stuur en zadel en een lage instap. Het stuur is breed waardoor je er makkelijk een kinderzitje aan kunt bevestigen en dan nog alle ruimte hebt voor je handen.


De Gazelle Bloom moederfiets beschikt niet alleen over een dubbele pootstandaard, maar ook over een stuurblokkeersysteem. Dit veiligheidssysteem zorgt ervoor dat het stuur bij stilstand niet kan omslaan.
Meer informatie / Prijs

Batavus Mambo Easy
De Batavus Mambo Easy is de meest luxe mammafiets die je je kunt voorstellen. Het is namelijk een elektrische moederfiets. Naast alle kenmerken van een echte moederfiets zoals een lage instap (al is deze minder diep dan bij veel andere moederfietsen), veel ruimte tussen stuur en zadel en een extra stevig frame beschikt de Batavus Mambo Easy ook over elektronische trapondersteuning.


Bij een moederfiets is dat natuurlijk extra handig, want deze fietsen zijn vaak zwaar geladen en dan is zo'n duwtje in de rug extra welkom. De Batavus Mambo Easy is ook bij opa's en oma's erg populair.
Meer informatie / Prijs

BSP Seine N7
Voor wie een heel complete moederfiets wil hebben zonder daar al te veel geld voor te betalen is de BSP Seine N7 een prima keuze. Het is een lekker ruime fiets met zeven versnellingen en natuurlijk een lage en ruime instap.De BSP Seine N7 heeft zowel voor als achter rollerbrakes, anti-lek banden, smart LED-verlichting achter en Smart Move verlichting voor (met naafdynamo). Kortom veel luxe en veiligheid op deze moederfiets.
Meer informatie / Prijs
-->