Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Batavus Intermezzo Easy - Elektrische fiets van hoge kwaliteit

Batavus Intermezzo Easy - Elektrische fiets van hoge kwaliteit

De Batavus Intermezzo Easy is één van de meest populaire Batavus fietsen van dit moment. De Intermezzo Easy is een elektrische fiets. Het is de elektrische versie van de Batavus Intermezzo.

Het frame van de Batavus Intermezzo Easy is van aluminium, De elektrische fiets heeft acht versnellingen, een verende voorvork, een verende zadelpen en een comfortabel Selle Royal zadel. Ook heeft deze e-bike een extra laag instapframe.

De Batavus elektrische fiets kent drie ondersteuningsstanden en standaard bedraagt het bereik van de elektrische motor 60 kilometer.

Naast de standaard Intermezzo levert de fabrikant ook een Batavus Intermezzo Easy Royal en een Batavus Intermezzo Easy Supreme. Dit zijn luxere versies van dezelfde elektrische fiets.

De Batavus Intermezzo Easy Royal heeft Shimano rollerbrake achter en V-brake voor, leren handvatten, een geïntegreerde koplamp en achterlamp, een geïntegreerd slot, een aluminium bagagerek, aluminium pedalen en een zadeltas. Maar wat het meest belangrijk is, de accu is weggewerkt in het frame. Je hebt dus geen "broodtrommel" bij de bagagedrager.De Batavus Intermezzo Easy Supreme heeft o.a. luxere verlichting, Shimano rollerbrake achter en V-brake voor. Maar de Supreme biedt voor hetzelfde geld veel minder extra's dan de Batavus Easy Royal die toch echt onze favoriet is.

Kijk hier voor de aanbiedingen van Batavus fietsen.
-->