Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Cayuca - Gunstig geprijsde hybride fiets

Batavus Cayuca - Gunstig geprijsde hybride fiets


De Batavus Cayuca is een sportieve hybride fiets van het kwaliteitsmerk Batavus. Met een adviesprijs van 749 euro is de Cayuca heel betaalbaar, vooral omdat deze bij de aanbiedingen van Batavus fietsen nog veel goedkoper is.

Een hybride fiets is een tussenvorm tussen een gewone stadsfiets en een sportfiets. Dat betekent dat de Batavus Cayuca zowel comfortabel, praktisch en stevig is als sportief en snel. Zo beschikt de er Batavus Cayuca bijvoorbeeld over 24 versnellingen (Shimano Alivio) en V-brakes.

Zadelpen en voorvork zijn verend en frame, velgen, en bagagedrager zijn allemaal van licht aluminium. De spaken van roestvrij staal. De Batavus Cayuca hybride fiets weegt slechts 18 kilo.

De SKS fietspomp is weggeborgen in de bagagedrager. Het automatische achterlicht werkt op een batterij terwijl er voor de stroomvoorziening van de koplamp (halogeen)bij de Batavus Cayuca een naafdynamo aanwezig is.

Zo'n fiets wil je niet kwijt! Gelukkig is een Diefstal preventie Chip aanwezig evenals een sterk Trelock RS420 fietsslot.
-->