Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Van Nicholas. Titanium fietsen.

Van Nicholas. Titanium fietsen.


Van Nicholas fietsen zijn Hollandse mountainbikes en racerfietsen van titanium. Van Nicholas maakt deel uit van de Accell Group waar ook Batavus, Ghost, Koga, Sparta, Loekie, Raleigh en nog veel andere fietsmerken onder vallen.

Titanium is een exclusief metaal dat zeer duurzaam is. Titanium is licht, sterk, roestvrij en duurzaam. Daardoor is het zeer geschikt om fietsframes mee te maken. Helaas is het ook een duur materiaal, en dat is te merken aan de prijs van Van Nicholas fietsen. Voor deze fietsen betaal je al snel een paar duizend euro.Van Nicholas fietsen zijn dan ook bedoeld voor de serieuze sportfietser, wielrenner en mountainbiker. Fietsers die alleen genoegen nemen met het beste materiaal. Je kunt ze zelfs op maat laten maken.

Als je bereid bent enkele duizenden euro's voor je fiets neer te tellen zijn Van Nicholas heel interessante fietsen. Alles bij Van Nicholas draait om kwaliteit, en hun titanium frames zijn onverwoestbaar. Niet voor niets krijg je levenslang garantie op de frames. Titanium kent geen metaalmoeheid, roest niet, en is vele malen sterker en duurzamer dan aluminium of carbon.


-->