Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pointer Glorie omafiets

Pointer Glorie omafiets

Het Nederlandse fietsenmerk Pointer is de laatste jaren goed bezig. Pointer fietsen vinden gretig aftrek. Hun grootste succesmodel is de Pointer Glorie.


De Pointer Glorie is een oer-Hollandse omafiets, maar wel één die aan alle eisen van deze tijd beantwoord.

Deze omafiets is er zelfs met versnellingen. En naast de traditioneel stalen versie zijn er Pointer Glorie omafietsen van RVS (roestvrij staal). Er is veel te kiezen bij deze Pointer omafiets. Vooral bij de Pointer Glorie RVS zijn er vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een Pointer Glorie met een Shima remnaaf, maar ook met een aluminium trommelrem. Je kunt kiezen voor een trditionele omafiets zonder versnellingen maar ook voor een versie met 3 versnellingen. En dan zijn er nog de kleuren. De Pointer Glorie RVS is verkrijgbaar in de kleuren zwart, paars, rood, koraalblauw en zwart.

Met onderdelen van Shimano, Axa, Schothorst en Schwalbe is deze Pointer omafiets van prima kwaliteit. Kijk bij aanbiedingen van de Pointer Glorie waar je deze fiets kunt kopen en waar deze omafiets het goedkoopst is.

Want zoals gebruikelijk bij Pointer is ook de Pointer Glorie omafiets een heel aantrekkelijk geprijsde Nederlandse fiets. Deze is niet alleen als damesfiets verkrijgbaar, maar ook als herenfiets (opafiets).

Zie ook: Meer omafietsen
-->