Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Informatie schoolfiets: De beste merken

Informatie schoolfiets: De beste merken


Als de kinderen naar school fietsen, wil je natuurlijk wel dat ze dat op een goede fiets doen. Een goede schoolfiets is veilig en stevig, maar ook mooi om te zien. Maar wat zijn goede schoolfietsen? Hier een aantal goede fietsmerken voor een schoolfiets.


Hippe schoolfiets: Cortina

De meest populaire fietsen bij tieners zijn op dit moment Cortina fietsen. Het Nederlandse fietsmerk Cortina profileert zich de laatste jaren als een hip lifestyle merk en dat legt ze geen windeieren. Vooral bij tieners zijn Cortina fietsen erg gewild. Veel jongeren willen persé een Cortina fiets .

Gelukkig heeft Cortina veel keuze uit mooie fietsen en zijn veel van deze fietsen zeer geschikt als schoolfiets, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een stevige voordrager. Bovendien zijn Cortina fetsen sterk en rijden ze comfortabel.
Hier alle informatie over Cortina fietsen

Goede degelijke schoolfiets: Batavus

Van de drie grootste kwaliteitsmerken, Gazelle, Sparta en Batavus zijn de fietsen van Batavus het meest voordelig. En Batavus maakt heel leuke fietsen voor de schoolgaande jeugd. Een eenvoudige voordelige Batavus stadsfiets voor jongens en meisjes is de BATA maar de meeste tieners vallen voor de meer hippe modellen zoals de trendy Batavus BUB designfiets, de stoere Batavus Blockbuster of de elegante Batavus Diva. En zo maakt Batavus nog veel meer mooie fietsen die zeer geschikt zijn als schoolfiets.
Hier alle informatie over Batavus fietsen

Goedkope schoolfiets: MatraBike

Niet iedereen kan meer dan 400 euro neertellen voor een schoolfiets. Gelukig zijn er ook fietsen onder die prijs te koop. Kijk voor goedkope maar degelijke schoolfietsen bij MatraBike. Deze goedkope fietsenwinkel verkoopt online fietsen van voordelige merken als Cross, Stokvis en Ideal.

Een voordelige schoolfiets van een A-merk of B-merk kun je ook kopen via de outlets die veel online fietsenwinkels hebben. Je kunt dan modellen kopen van 1 of 2 seizoenen geleden tegen hoge kortingen. Deze fietsen zijn gloednieuw en nog net zo goed als 1 of 2 jaar geleden.

Foto: Batavus schoolfiets

-->