Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Informatie schoolfiets: De beste merken

Informatie schoolfiets: De beste merken


Als de kinderen naar school fietsen, wil je natuurlijk wel dat ze dat op een goede fiets doen. Een goede schoolfiets is veilig en stevig, maar ook mooi om te zien. Maar wat zijn goede schoolfietsen? Hier een aantal goede fietsmerken voor een schoolfiets voor een tiener.


Hippe schoolfiets: Cortina

De meest populaire fietsen bij tieners zijn op dit moment Cortina fietsen. Het Nederlandse fietsmerk Cortina profileert zich de laatste jaren als een hip lifestyle merk en dat legt ze geen windeieren. Vooral bij tieners zijn Cortina fietsen erg gewild. Veel jongeren willen perse een Cortina fiets .

Gelukkig heeft Cortina veel keuze uit mooie fietsen en zijn veel van deze fietsen zeer geschikt als schoolfiets, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een stevige voordrager. Bovendien zijn Cortina fetsen sterk en rijden ze comfortabel.

Goede degelijke schoolfiets: Batavus

Van de drie grootste kwaliteitsmerken, Gazelle, Sparta en Batavus zijn de fietsen van Batavus het meest voordelig. En Batavus maakt heel leuke fietsen voor de schoolgaande jeugd. Een eenvoudige voordelige Batavus stadsfiets voor jongens en meisjes is de Batavus PackD. 

De Batavus PackD is een allround transportfiets die tegen een stootje kan en die door een voor een Batavus fiets lage prijs wordt aangeboden. Deze Batavus transportfiets is onder tieners erg populair als schoolfiets.

Goedkope schoolfiets: Popal

Niet iedereen kan vele honderden euro's neertellen voor een schoolfiets. Gelukkig zijn er ook fietsen onder die prijs te koop. Kijk voor goedkope maar degelijke schoolfietsen bij Popal. Het Nederlandse fietsmerk Popal maakt heel veel verschillende fietsen die geschikt zijn als schoolfiets voor jongens en meisjes. Ruim onder de 300 euro heb je al zo'n goede schoolfiets.


Meer goedkope schoolfietsen

Een voordelige schoolfiets van een A-merk of B-merk kun je ook kopen via de outlets die veel online fietsenwinkels hebben. Je kunt dan modellen kopen van 1 of 2 seizoenen geleden tegen hoge kortingen. Deze fietsen zijn gloednieuw en nog net zo goed als 1 of 2 jaar geleden.Foto: Batavus schoolfiets


Samenvatting:
Op zoek naar een goede schoolfiets, die ook nog eens een betaalbare schoolfiets is? Hierboven vind je informatie over de schoolfietsen van Cortina, Batavus en Popal. Dit zijn drie fietsfabrikanten uit Nederland die goede en vaak ook goedkope schoolfietsen maken. Kijk bij de aanbiedingen hier boven voor een goede schoolfiets tegen een lage prijs.
-->