Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope mountainbikes

Goedkope mountainbikes


Wil je kennis maken met het mountainbiken maar niet meteen de hoofdprijs voor een mountainbike betalen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Voor 169 euro kun je online al een leuke mountainbike kopen. Deze wordt ook nog eens gratis en op afspraak bij je thuisbezorgd.


Dit kan via MatraBike. Deze grote online aanbieder van goede goedkope fietsen biedt onder andere mountainbikes aan van Stokvis, Ferrini, Cross en Ideal. Vooral de mountainbikes van het Nederlandse fietsmerk Stokvis zijn bij MatraBike bijzonder goedkoop.

Zo'n goedkope mountainbike is bijzonder interessant voor beginnende mountainbikers en mensen die met deze sport kennis willen maken. Je koopt dan een goede nieuwe mountainbike voor de prijs van een tweedehands.

Zie ook: Goede mountainbikes

Over Stokvis

De goedkoopste mountainbikes zijn van het merk Stokvis. Stokvis is één van de oudste Nederlandse fietsfabrikanten. Stokvis fabrikant en importeur van grote merken fietsen en bromfietsen als Solex, Kroon, RAP, Amstel, Puch en natuurlijk Stokvis. Tegenwoordig maakt Stokvis goedkope fietsen in vele modellen voor volwassenen en kinderen.
-->